"Polițistul a reacționat după ce a fost lovit". Ministrul de Interne Carmen Dan, prima reacție în scandalul cu Cristian Boureanu (VIDEO)

"Polițistul a reacționat după ce a fost lovit". Ministrul de Interne Carmen Dan, prima reacție în scandalul cu Cristian Boureanu (VIDEO)

Ministrul de Interne a reacționat în scandalul momentului în care este implicat Cristian Boureanu. Carmen Dan a sărit în apărarea polițistului afirmând că acesta a reacționat abia după ce fostul deputat a început să fie violent.

"Am observat că cel care a inițiat agresiunea a fost domnul Boureanu, nu polițistul. Polițistul a reacționat după ce a fost lovit. Dacă a procedat corect sau nu, sunt sigură că vor stabili anchetatorii. Din punctul meu de vedere, măsura reținerii nu cred că a fost deloc întâmplătoare. Polițistul este în stradă să aplice legea, nu să fie lovit, agresat", a afirmat ministrul de Interne.

"Polițistul a încercat să aibă un dialog cu domnul Boureanu. Așa cum s-a constatat, nu a fost posibil și a ales să lovească polițistul. Polițistul a reacționat după ce a fost lovit", a precizat Carmen Dan.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv după ce în noaptea de joi spre vineri a fost implicat într-o încăierare cu poliția după ce ofițerii au tras pe dreapta mașina în care se afla acesta. Deși este acuzat de ultraj, fostul deputat susține că a fost la rândul său bătut de polițiști și ca urmare are 7 dinți rupți.

"Polițistul a reacționat după ce a fost lovit". Ministrul de Interne Carmen Dan, prima reacție în scandalul cu Cristian Boureanu

#DIRECT_ONE_p38fo9#

Urmăriți B1TV.ro și pe