Postarea unei mame de student a stârnit hohote de râs pe Facebook; Sunt obligați să doarmă în cort, este inuman

Postarea unei mame de student a stârnit hohote de râs pe Facebook; Sunt obligați să doarmă în cort, este inuman

Pe rețelele de socializare circulă textul unei mămici de …student, indignată de faptul că băiatul ei care e în anul I la o facultate din Timișoara va merge cu cortul la munte.

Cei care au văzut postarea sunt uimiți de problemele artificiale ale mamei

Mama supărată este oripilată de faptul că studenții vor ajunge în munții Retezat unde vor sta o săptămână fără semnal, cu toaletă improvizată sub cerul liber și să mănânce conserve în timp ce cazarea este la cort.

„Timp de o săptămână sunt obligați să doarmă în cort, să mănânce conserve, să își facă nevoile în natură și unde semnal nu există, o săptămână rupți de realitate, ca să nu vorbim de costuri și lista interminabilă pe care trebuie să o cumpărăm de la corrt, saltea, până la cană rezistentă… mi se pare inuman să le faci asta unor copii”  – a scris aceasta.

Glumele la adresa mamei supra -protectoare au apărut imediat, oamenii comentând care mai de care: „să-l însoțească mami pe bietul copil de peste 18 ani”, „Săraca mămică cere sfaturi de la alate mămici să-și protejeze puiul de normalitatea vieții”, „Vai fetelor, ce vă fac bebelușii de anul I? și Uite așa mai apre un panseluț pe piață”.

Urmăriți B1TV.ro și pe