Prețuri incredibil de mici: Plaja de pe litoralul românesc unde poți să te cazezi cu 30 de lei

Prețuri incredibil de mici: Plaja de pe litoralul românesc unde poți să te cazezi cu 30 de lei
Foto: captura video.

Sezonul concediilor este în toi. Tot mai mulți turiști se îndreaptă către stațiunile din  țară și peste hotarele ei. Oamenii sunt conștienți că prețurile au explodat și au rezervat sume mai mari din bugetul personal. Vacanțele au devenit un lux, iar hotelierii nu vor să facă compromisuri.

Prețuri incredibil de mici pe plaja Corbu

Foarte puțini știu că există o plajă care oferă prețuri de „vis”. Românii și nu numai profită de oferte accesibile și plătesc doar 30 de lei pe noapte.

Este vorba despre plaja Corbu, o locație atractivă, dar mai puțin cunoscută. Cei care nu sunt preocupați de fițele litoralului și vin doar pentru baie și relaxare se pot caza cu 30 de lei pe noapte.

Situată la mică distanță de Mamaia și Năvodari, plaja Corbu are o zonă special amenajată care dispune de 12 corturi. „O noapte într-un astfel de cort costă doar 30 de lei și ai parte de tot confortul necesar. Corturile au baie, toalete, frigider și sunt amplasate la doar 130 de metrii de mare”, informează spynews.

Cu TIR-ul pe plaja Corbu

Acum ceva timp, un șofer a ajuns cu TIR-ul direct pe plaja sălbatică din Corbu. „Nu scrie nicăieri interzis!”, s-a scuzat el. Bărbatul a povestit că a golit autotrenul la o întreprindere, apoi și-a luat soția și copiii și a venit la mare.

„Am venit cu familia un pic, la mare (…) Da, serios! Dacă e, de aici chem un taxi și mergem la o pensiune”, a spus șoferul TIR-ului înmatriculat în Bacău, potrivit Observator Constanța.

El a susținut că nu scrie nicăieri că e interzis accesul cu vehicule pe plajă: „Nu scrie nicăieri interzis! (…) Păi, dar ce, ar trebui să fie animale sălbatice pe ea?”.

Urmăriți B1TV.ro și pe