DURERE URIAȘĂ: România mai pierde un DOCTOR de top! A salvat sute de vieți, dar pe a ei n-a mai salvat-o nimeni…

DURERE URIAȘĂ: România mai pierde un DOCTOR de top! A salvat sute de vieți, dar pe a ei n-a mai salvat-o nimeni...

Un reputat medic ORL-ist din Capitală a murit la vârsta de 53 de ani. Moartea doctoriței Ileana Gavrilă a fost anunțată de colega ei, Livia David, pe Facebook, potrivit Știrescu.

„Un om special, dacă te gândești fie și numai la faptul că și-a asumat venirea pe lume a nu mai puțin de 4 copii superbi… cu vârste și preocupări foarte diferite… de la medic rezident.. cel mai mare… până la școlar în clasa a II-a, cel mai mic!!A lucrat până în ultima clipă… asumându-și burnout-ul!

Când scriu această postare, am sentimentul crunt al zădărniciei… povara implacabilă a inutilității.. căci da, mă simt, privind chipul acestei doamne, colega noastră prematur plecată dintre noi, ca fiind perfect inutilă în acțiunile noastre de recunoaștere a statutului corpului medical… al drepturilor noastre, ca medici!

Simt acum cu amărăciune că, degeaba am încercat să facem ceva… pe ea nu am putut să o salvăm. Și nu mă pot abține să nu remarc faptul că vinovăția asta cumplită nu e numai a mea… E a tuturor celor ce ne reprezintă profesia! Instuțional vorbind!

Colegiul Medicilor din București… de peste un an așteptam să publicați studiul de burnout. Au murit de atunci 5 doctori… 4, în gardă și unul de epuizare! Căți mai trebuie să moara ca să promovați conceptul? Să opriți epuizarea??

Colegiul Național Medicilor… ați cumpărat sedii de 1. 000.000 euro… câți bani dați copiilor orfani ai medicilor ce să își continue viața la nivelul cumplit de acum… acela de a trăi fără de un părinte? Ce suma ați votat în AGA pentru ei? Că părinții lor v-au platit sediul ăla nenorocit de 650 de mp… nu merităș și copiii lor o fărâmă de recunoștință? De regret? De susținere?
Mă opresc aici cu comentariile vis a vis de Colegiu. Mi-este imposibil să mai scriu acest cuvânt… În plus, azi este despre un om bun, ce s-a prăpădit mult prea devreme… care a învățat pe alții tot ce știa… un om generos ce nu merita această soartă! Dumnezeu sî o odihnească în pace!”, a scris Livia David pe pagina sa de Facebook.

Tags:
Ultima oră
19:14 - Grav accident la ieșire din Timișoara. Un om a murit și doi au fost răniți (VIDEO)
18:54 - Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor – de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)
18:35 - Doar 8.103 persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, în ultima zi. Datele complete
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază