Scandal la conferința de presă a lui Nicușor Dan: Viceprimarul Aurelian Bădulescu a venit însoțit de mai mulți angajați ai Primăriei Capitalei și de directorul STB (VIDEO)

Scandal la conferința de presă a lui Nicușor Dan: Viceprimarul Aurelian Bădulescu a venit însoțit de mai mulți angajați ai Primăriei Capitalei și de directorul STB (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Scandal uriaș la o conferința de presă tinuta de Nicusor Dan, candidatul susținut de PNL și USR la primaria Capitalei. Viceprimarul pesedist Aurelian Bădulescu l-a îmbrâncit și șicanat pe Nicusor Dan. Bădulescu a venit înarmat cu un dulap la conferința organizată în stradă de rivalul Gabrielei Firea. Totodată, viceprimarul a fost însoțit de mai multe persoane care au recunoscut că sunt angajați ai Primăriei Capitalei. Printre aceștia se numără și directorul Societății de Transport București (STB),Alexandru Hazem Kansou.Toți aceștia apar în mai multe videoclipuri care au fost distribuite de liberali pe Facebook.

Iată, mai jos, un schimb de replici între o reprezentantă a PNLși cei care l-au însoțit pe Aurelian Bădulescu:

Î: Unde lucrați la Primăria Capitalei?

R: Lucrăm la acest proiect de supralărgire.

Î: Recunoști că lucrezi la Primăria Capitalei?

R: Sigur că da. Sunt la lucrarea Primăriei Capitalei de supralărgire.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Aceeași persoană i-a cerut explicații și directorului STB, prezent la conferința de presă.

Î: Ați venit ca cetățean îngrijorat, să înțeleg?

Director STB: Nu, doamnă. Nu am venit să particip la această conferință

Î: Nu aveți treabă cu modernizarea parcului auto? Ați venit aici să vedeți conferința domnului Nicușor Dan?

Director STB: Știți că în proiectul acesta avem și noi o cale de rulare a tramvaielor.

Î: Și este aici cumva vreun șantier și nu-l văd eu?

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Așadar, ceea ce se anunţa a fi o conferință de presă obișnuită s-a transformat într-un adevărat circ. Nervos că Nicusor Dan dorea să facă un bilanț ai celor patru ani de mandat ai Gabrielei Firea, Aurelian Bădulescua intervenit brutal și a încercat să îl impiedice pe candidatul PNL-USR sa vorbească.

Bădulescu a început prin a-i reproșa lui Nicușor Dan că nu poartă mască de protecție, deși nici el nu respecta măpsura distanțării sociale.

„Nu purtați mască. Nu vă este rușine”,i-a spus Bădulescu lui Nicușor Dan.

La rândul său, acesta din urmă i-a cerut să păstreze distanțarea socială, lucru refuzat de Bădulescu, pe motiv că el poartă mască de protecție.

”Vă rog, stimate domn, stați la doi metri de mine, așa cum spune legea. Haideți să nu facem circ aici”, a spus Nicușor Dan.

”Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, PSD-ul îl face. (…) Am ales să ne întâlnim aici, în Prelungirea Ghencea, pentru că e un exemplu reprezentativ despre cum Primăria Capitalei răspunde așteptărilor bucureștenilor”, și-a început Nicușor Dan discursul, pe care l-a continuat cu prezentarea situației în care se află în acest moment Bucureștiul.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“