Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța

Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Victima încercase să intervină în sprijinul surorii sale, care dorea să îl părăsească pe agresor, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, potrivit G4Media.ro.

Constanța: Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală pentru omor calificat în cazul unui bărbat.

Potrivit anchetatorilor, pe fondul unui conflict spontan din după-amiaza zilei de duminică, bărbatul a înjunghiat o femeie cu 42 de lovituri de cuțit în zonele toracelui, abdomenului și membrelor. Victima era soră cu concubina agresorului și intervenise în sprijinul surorii, care dorea să îl părăsească pe bărbat.

Reținut pentru 24 de ore, bărbatul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe