„A plecat și nu a mai venit!”. Un bătrân de 96 de ani a fost găsit decedat, pe mormântul soției, în Cluj-Napoca (FOTO)

„A plecat și nu a mai venit!. Un bătrân de 96 de ani a fost găsit decedat, pe mormântul soției, în Cluj-Napoca (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 96 de ani, din Cluj-Napoca, a fost descoperit în cimitir, decedat pe mormântul soției sale. Bătrânul dispăruse de acasă de mai multe zile și fusese dat dispărut la Poliție.

Protagonistul scenei tragice plecase de acasă pe data de 10 iunie. Nu s-a mai întors, motiv pentru care familia a sunat la 112 și l-a dat dispărut. Bărbatul plecase la cimitirul din cartierul Mănăștur.

„Persoanădispărută! Unchiul meu, Ioan Horea, de 96 ani, a dispărut ieri de acasă. Destinația era Cimitrul Mănăștur, dar n-a mai revenit. Cine poate da informații este rugat săsune la 112. Mulțumesc!”, este mesajul pe care l-a scris nepotul bătrânului, pe Facebook.

Când a ajuns la mormântul soției, bărbatului i s-a făcut rău, s-a întins pe cavou și a murit. Corpul cetățeanului decedat a fost descoperit a doua zi, de paznicul cimitirului, care a chemat o ambulanță. Medicii nu au mai avut ce-i face bărbatului. Din primele cercetări, cetățeanul în vârstă de 96 de ani a murit din cauze naturale, potrivit MonitorulCJ.ro.

Ion Horea este bărbatul care a decedat pe mormântul soției sale.