Un cuplu a fost înjunghiat într-un bloc din Bucureşti. Motivul pentru care atacatorul a recurs la acest gest

Un cuplu a fost înjunghiat într-un bloc din Bucureşti. Motivul pentru care atacatorul a recurs la acest gest

O femeie din București și partenerul ei de viață au fost înjunghiați, în cursul zilei de marți, chiar de fostul iubit al femeii. Întreaga scenă s-a petrecut într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei.

Atac sângeros în Capitală

Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112, după ce două persoaneau fost atacatecu un cuţit de către un bărbat, indicat ca fost iubit al femeii.

Din primele informații reiese faptul că totul ar fi pornit din cauza geloziei fostului iubit al victimei. Mai exact, femeia ar fi mers însoțită de actualul iubit acasă la fostul ei prieten pentru a-și lua hainele și obiectele rămase în imobilul atacatorului. Lucrurile nu au decurs așa cum spera femeia. Și asta, pentru că autorul ar fi făcut o criză de gelozie și i-a atacat cu un cuțit, provocându-le mai multe răni.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. Cele două victime au fost preluate și transportate la unul dintre spitalele din Capitalăpentru a primi îngrijiri medicale.

„Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. La acest moment sunt efectuate verificări în vederea depistării persoanei indicate ca agresor”, se arată într-un comunicat transmis dePoliția Capitalei.

Numeroase incidente

O tânără mămicăși concubinul ei sunt acuzați că ar fi ucis bebelușul femeii în bătaie, apoi l-au pus într-o pungă de plastic și l-au aruncat într-un râu. Pentru a scăpa de povară, mama-criminală a folosit o scuză ieșită din comun.

Conform organelor de poliție din localitate, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, pe nume Yevgeniy Gavrilov, ar fi bătut cu bestalitate copilul în vârstă de doar șapte luni. În timp ce bebelușul dormea, Gavrilov, fiind sub influența băuturilor alcoolicela acea vreme, ar fi căzut peste patul celui mic, rupându-l.

Văzând cele întâmplate, copilul a început să plângă în hohote, iar bărbatul a văzut negru în fața ochilor și l-a luat la bătaie pe copil, lovindu-l cu putere în mod repetat în zona capului, provocându-i moartea.

În urma teribilului incident, corpul neînsuflețit al micuțului a rămas în casă timp de trei zile până ce mama acestuia și iubitul ei au decis să scape de el. L-au înfășurat într-o pungă plastic, l-au transportat până în alt oraș, toate acestea având loc în zona Chelyabinsk, și au aruncat trupul neînsuflețit în râul Miass.