Un pacient cu Covid-19 a decedat la două luni după ce a fost externat din spital. ”Vă rugăm să ascultați autoritățile, ca să putem opri acest virus”

Un pacient cu Covid-19 a decedat la două luni după ce a fost externat din spital. ''Vă rugăm să ascultați autoritățile, ca să putem opri acest virus''
Foto: Hepta

Un pacient din Marea Britanie a decedatla două luni după ce a fost externat din spital. Aceasta a fost infectat cu Covid-19.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a stat două luni în terapie intensivă și a fost externat când s-a simțit mai bine, conformDaily Mail.

Familia crede că moartea bărbatuluia fost legată de complicații care persistă după ce a fost vindecat.

„Covid-19 nu este un motiv în sine pentru a trimite o moarte unui legist.”, conform îndrumărilorguvernamentale.

Inflamația organelor vitale, inclusiv inima, ficatul, rinichii și creierul, poate rezulta dintr-o criză a bolii, precum și dificultăți de respirație, epuizare și slăbiciune.

„Eram sigur că voi muri. Cum vă pot mulțumi că mi-ați salvat viața?”, a spus bărbatul, când a fost externat.

Soția acestuia spune că a rămas cu probleme chiar și după externare

„Nu a mai fost același om. Rămânea des fără aer. A fost luat prea curând de lângă noi. Vă rugăm să ascultați autoritățile, ca să putem opri acest virus”, a mai adăugat soția lui.

Ultima oră
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)