Un TIR a căzut într-o prăpastie în apropierea Porților de Fier

Un TIR a căzut într-o prăpastie în apropierea Porților de Fier
Foto: ISU Mehedinți

TIR-ul era înmatriculat într-o țară străină și a căzut de la 50 de metri în zona unui viaduct între Orşova şi Porţile de Fier I, din judeţul Mehedinţi, marți, 29 noiembrie.

Șoferul a decedat în urma accidentului, iar cadavrul acestuia a fost scos de pompierii de la descarcerare.

Locul accidentului

”Un autotren înmatriculat în străinătate a căzut de pe viaduct de la o diferenţă de nivel de peste 50 de metri, în zona stâncoasă. Şoferul autotrenului nu prezintă semne vitale, procedându-se la descarcerarea acestuia. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute”, informează Centrul Infotrafic despre accidentul de pe DN6, potrivit ziare.com.

Multiple echipaje de pompieri şi SMURD au fost sesizate.

”Cinci echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentelor Drobeta Turnu-Severin şi Orşova au intervenit cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie la dezastre şi o ambulanţă SMURD pentru salvarea victimei unui accident rutier, produs pe DN 6, zona viaductului Pădina, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei PFI.

La sosirea pompierilor, persoana aflată în autotren era încarcerată şi nu prezenta semne vitale. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată de către medicul SAJ”, a declarat ISU Mehedinţi, conform aceleiași surse.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe