Urmărire ca în filme în județul Dolj: S-au trans focuri de armă pentru prinderea unui copil, aflat la volanul unei maşini

Urmărire ca în filme în județul Dolj: S-au trans focuri de armă pentru prinderea unui copil, aflat la volanul unei maşini
Foto: Facebook/Politia Română.

Un adolescent în vârstă de 15 ani a pus poliția pe urmele sale într-o urmărire ca în filmele de acțiune, cu focuri de armă, pe străzile din comuna Ghidici, judeţul Dolj.

Urmărirea s-a întins pe şapte kilometri, iar în urma folosirii armelor nu au fost persoane rănite, relatează News.ro.

Focuri de armă pentru prinderea unui adolescent de 15 ani, aflat la volanul unei maşini

Potrivit IPJ Dolj, totul s-a întâmplat seara trecută (9 august 2022), atunci când polițiști au făcut semnale regulamentare de oprire unui autoturism ce circula pe DN 55 A, în comuna Ghidici.

„Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună, iar ulterior pe un câmp din extravilanul localităţii, unde, după aproximativ şapte kilometri, conducătorul auto şi pasagerul au abandonat autoturismul şi au fugit. Aceştia au refuzat să se oprească la somaţiile poliţiştilor, ocazie cu care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, conducătorul auto fiind prins şi imobilizat”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un adolescent de 15 ani, din comuna Ghidici, care nu are permis de conducere, iar în maşină cu el era şi un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate. De asemenea, pe numele minorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime omeneşti sau distrugeri de bunuri, a mai precizat IPJ Dolj.

Urmăriți B1TV.ro și pe