Zeci de copii în PERICOL: Un urs a traversat curtea unei școli din Mureș, în timp ce elevii erau la ore. ”Dacă mai întârzia câteva minute…”

Zeci de copii în PERICOL: Un urs a traversat curtea unei școli din Mureș, în timp ce elevii erau la ore. ”Dacă mai întârzia câteva minute...”

Un urs a traversat curtea școlii din comuna mureșeană Breaza, în plină zi, chiar când elevii se aflau la ore. Animalul sălbatic a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă în momentul în care a rupt un gard și a traversat curtea școlii, iar directorul instituției de învățământ, Aurelian Negrea, spune că dacă ursul ar fi apărut puțin mai târziu, acesta i-ar fi surprins pe copii în pauză, informează Agerpres.

“A venit de pe drumul din spate, dintre blocuri, a rupt gardul din spate şi a traversat pur şi simplu curtea şcolii fugind mai departe, spre pădure. Era speriat pentru că s-a întâlnit cu o maşină pe şosea, altfel ajungea în intersecție. Dacă mai întârzia câteva minute, surprindea copiii în pauză. El, speriat fiind, se putea întâmpla orice. Nu prea ai ce măsuri să iei, cine se aşteaptă să te întâlneşti cu ursul, ziua, în mijlocul satului? Toată lumea trebuie să fie atentă, ce măsuri să iei? După aceea l-au fugărit un echipaj de jandarmi și cu cei de la Poliție. Era un urs tânăr, de doi-trei ani, care probabil îşi caută un teritoriu. Oarecum copiii au fost speriați fiindcă l-au văzut pe geam“, a declarat Aurelian Negrea, directorul Școlii Gimnaziale din Breaza, pentru sursa citată.

La școala cu pricina învață 90 de copii. Potrivit localnicilor, după ce a traversat curtea școlii, ursul a intrat într-o grădină, de unde a fost alungat de proprietară care ar fi crezut că este vorba despre un câine.

Imaginile cu ursul pe gardul școlii din Mureș pot fi văzute AICI

Tags:
Ultima oră
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - ECDC avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie
20:00 - Grecia a intrat în zona roșie. Ce efect are decizia pentru turiștii români
19:51 - Mircea Hava: `Ghinea, du-te acasă`, ar trebui să îi spună premierul. Dacă portofoliul era la PNL și dacă ministrul ar fi discutat cu cei care știu ce înseamnă fondurile europene, altfel ar fi stat lucrurile pe PNRR (VIDEO)
19:49 - Un bărbat de 71 de ani din Iași, primul caz de pacient vaccinat care este în stare gravă după ce s-a infectat cu tulpina Delta
19:19 - Gigi Becali, reacție dură după eliminarea lui FCSB din Conference League: „Aici se vede bărbăția unei echipe de fotbal. O să dau vreo doi jucători afară”
19:14 - Premierul Florin Cîțu: Mă aștept ca, în următoarele zile, fiecare minstru să prezinte public execuția bugetară pentru ministerul pe care îl conduce