Vitrină frigorifică plină cu carne stricată, într-un magazin din Constanța: Ce sancțiuni a primit patronul (VIDEO)

Vitrină frigorifică plină cu carne stricată, într-un magazin din Constanța: Ce sancțiuni a primit patronul (VIDEO)
Foto: reporterntv.ro

Descoperire şocantă într-un magazin din localitatea Valul lui Traian, judeţul Constanţa. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit o vitrină frigorifică plină cu carne stricată. În plus, în magazin era o mizerie de nedescris. Unitatea a fost închisă temporar iar patronul amendat cu 20.000 de lei, informează B1 TV.

Zeci de kilograme de carne împuţită. Iată ce au găsit comisarii de la Protecția Consumatorilor, într-un magazin alimentar din localitatea constănţeană Valul lui Traian. Unele pungi de carne erau atât de vechi încât și-au schimbat culoarea și miroseau urât. Atât de râu, încât i-au îngrozit şi pe inspectorii de la Protecția Consumatorului. Şi nu a fost singura supriză din vitrina frigorifică.

Societatea a fost amendată cu 20.000 de lei. De asemenea, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au oprire temporar activitatea magazinului, până la remedierea deficienţelor.

Reprezentanţii firmei au fost obligaţi să distrugă întreagă cantitate de produse expirate sau neconforme, respectiv aproximativ 40 de kilograme.

Tot în judeţul Constanţa, zeci de kilograme de produse expirate, unele din anul 2011, au fost descoperite, în urmă cu câteva zile, de comisarii OPC în urma unui control efectuat la un magazin mixt din localitatea Băneasa. Societatea a fost amendată cu 7.500 de lei.

Vitrină frigorifică plină cu carne stricată, într-un magazin din Constanța: Ce sancțiuni a primit patronul

#DIRECT_ONE_8vu3ac#