360 de grade cu Alina Bădic. Previziuni astrale pentru 2021: Un an al schimbării și al trezirii spirituale (VIDEO)

360 de grade cu Alina Bădic. Previziuni astrale pentru 2021: Un an al schimbării și al trezirii spirituale (VIDEO)

2021 este anul în care începeum un nou capitol, un an nu doar al schimbării, ci al unei noi conștiințe, al trezirii spirituale, al riscurilor acolo unde nu există fundament și al unei filozofii de viață.

Trei momente de retrogradare mercuriană pe semne de aer și patru eclipse de mare; prezența marelui benefic pe două semne, Vărsător și Pești, dar și Saturn în plan secundar, cunjuncția Marte – Uranus pe început de an, electrică și determinantă, sunt câteva dintre evenimentele anului care tocmai a început.

Previziuni astrale pentru 2021

Alina Bădic a discutat, în ediția de sâmbără seara a emisiunii „360 de grade”, despre toate aspectele marcante importante ale începutul lui 2021, cât și despre prima jumătate a acestui an.

Începem un nou capitol, un an al transformărilor, un an al unei noi filozofii de viață. În 2021 nu are loc doar o schimbare, ci și o nouă consțiință se trezește. Este un an periculos pentru anumite persoane, în special pentru persoanele care au un mod obtuz de a privi lucrurile, indiferent de situație.

Discutăm și despre un an care începe într-o forță incredibilă, prin conjuncția Marte – Uranus, cu Marte pe final de Berbec. Este totodată și un an care se deschide foarte frumos, cu conjuncția marelui benefic și al marelui senior al karmei, Sturn, pe început de Vărsător.

Conjuncția Mercur – Pluto activează calități telepatice și de introspecție, este ca și când toată lumea are niște calități de detectivi la începutul acestui nou an.

Nu în ultimul rând, vorbim despre frumoasa intrare a lui Saturn, din domiciliul său de bază, astfel se vor antrena prietenii bazate mai mult pe colaborări serioase, sobre, mature și profunde.

Este un an care invită la asociere și propune momente interesante de retrogradare ale lui Mercur. Vom vedea și patru eclipse: 26 mai, 10 iunie, 18 noiembrie și 4 decembrie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)