Alina Bădic transmite sfatul unui astrolog înțelept: Destinul te va forța să o faci

Alina Bădic transmite sfatul unui astrolog înțelept: Destinul te va forța să o faci
Foto: Facebook / Alina Bădic

Alina Bădic a dezvălui sfatul unui astrolog înțelept. Ea prezintă acest sfat și arată rolul pe care Destinul îl joacă în viața fiecăruia dintre noi.

Un om s-a dus la un batrân astrolog, dorind să știe pe ce drum să o apuce. Avea o singură întrebare, simplă… dar care îl apăsa destul de mult. Care este misiunea sa pe pământ în perioada imediat următoare. Ce are de făcut? Simțea că dacă va face cea mai  mică greșeală, totul se putea întoarce impotriva sa.

Bătrânul întelept aștepta liniștit să fie întrebat…

– Înțeleptule, spuse omul… as dori să știu pe ce cale să mă îndrept în perioada următoare, pentru a îndepărta de la mine fatalitatea pe care o simt oarecum în karma mea. Ce am de facut?

După câteva minute, înteleptul astrolog îi răspunse:

– Urmează o perioadă de recluziune, de izolare, în care trebuie să stai cât mai retras și să meditezi, să te rogi, sa te interiorizezi, să te reculegi.

– Dar am multe de făcut, replică omul. Cum să procedez?

Imperturbabil, înțeleptul răspunse:

– Există două variante… fie să te izolezi de bunavoie și să te rogi în liniște, lăsând o vreme pe planul doi cele lumești… fie Destinul te va forța să o faci.

– Cum se va întâmpla asta? insistă omul, ușor nechibzuit

– Iata cum… fie vei fi bolnav și vei fi silit să stai mai liniștit… fie vei fi obligat să ai grijă de cineva și viața ta va deveni un exil… sau multe alte posibilități

– Atunci așa voi face, spuse omul ușurat.

Morala: mai bine ascultăm sfaturile înțelepților și ne corectăm de bunăvoie, decât să suportăm consecințe neplăcute ale acținilor noastre, care intră în dezacord cu misiunea pe care Universul ne-o propune.

Tags:
Ultima oră
22:14 - Ludovic Orban: Prin desemnarea lui Dacian Cioloș, Klaus Iohannis n-a făcut decât să prelungească și chiar să adâncească criza politică. Nu îl putea desemna pe Florin Cîțu și avea nevoie de un candidat de sacrificiu (VIDEO)
21:54 - Tudor Chirilă, mesaj tranșant despre criza COVID-19: „În perioada asta la fiecare 9 zile moare cam o Sala Palatului. De aceeași boală”
21:47 - Incendiu la o aeronavă Boeing, pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Avionul venea din Egipt (FOTO)
21:17 - Carantinarea zonei metropolitane București, respinsă oficial de CNSU. Ce prevede hotărârea adoptată vineri seară (DOCUMENT)
21:08 - Klaus Iohannis l-a sunat pe Viktor Orban. Ce a discutat președintele României cu premierul Ungariei
20:59 - Cristian Bușoi: Apelul nostru foarte sincer este ca USR să accepte că următorul Guvern nu poate fi condus decât de președintele PNL. Evident, cu multe condiții pe care le pot pune (VIDEO)
20:29 - Alexandru Kocsis (PNL): Dacă Florin Cîțu și actuala conducere doresc o alianță cu PSD, pot să o facă, dar vor rămâne mult mai puțini decât își imaginează. Zeci de mii de membri vor respinge așa ceva (VIDEO)
20:23 - Strategia PNL în negocierile cu Cioloș, explicată de politologul C. Pîrvulescu: „Nu este momentul oportun pentru pedagogie. Va adânci criza sanitară” (VIDEO)
19:58 - Peste 39.000 de persoane vaccinate cu prima doză vineri. Andrei Baciu: Unii oameni amână vaccinarea până reapare pericolul. Vom ajunge și noi la o viață cvasi-normală ca țările cu rate mari de vaccinare, dar depinde când (VIDEO)
19:45 - Ianis Hagi, dorit de cel mai promițător club din Anglia. Dan Petrescu: „Va face față”