Ediție specială „360 de grade”: Horoscopul chinezesc pentru luna Cocoșului, prezentat de Alina Bădic și invitații săi, Anca Dimancea și Marian Golea

Ediție specială „360 de grade”: Horoscopul chinezesc pentru luna Cocoșului, prezentat de Alina Bădic și invitații săi, Anca Dimancea și Marian Golea

Alina Bădic și invitații săi, Anca Dimancea și Marian Golea, au prezentat în emisiunea „360 de grade” previziunile zodiacului chinezesc pentru luna Cocoșului.

Luna Cocoșului sub element lemn yin, o lună de succes pentru întreprinzători și pentru cei care doresc să riște. O lună în care trebuie să fim cât se poate de activi și să luăm decizii constructive, favorabilă relaționării sub toate aspectele ei.

Este o lună constructivă și că ar trebui profitat de această lună pentru că o să urmeze câteva luni dificile și atunci ar trebui să captăm toate energiile posibile. Cariera poate fi îmnbunătățită, planul prosperității. Este și o lună destul de activă, semnul Cocoșului este un semn al oamenilor care muncesc, al oamenilor care gândesc bine și poate să vină cu anumite probleme care trebuie soluționate cât de repede și nu este timp de amânare.

Șobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Norocul lor se îmbunătățește, apare steaua norocului divin. Au noroc și ar trebui să profite, luna următoare este mult mai dificilă. Profitați și de sfaturi, aplicați ce vi se potrivește, trebuie să fiți conștienți că există un noroc al prosperității. Să faceți un plan de bătaie pentru că luna viitoare poate nu se concretizează, dar peste două luni se poate concretiza într-un mod foarte bun.

Șobolanii nu au probleme de sănătate. Luna asta nu-i atinge nimic. O mică atenționare, dacă sunt în comerț, să acorde mai mult timp clienților, au tendința să fie obosiți și nu mai ascultă. Pot fi mici accidentări ale membrelor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Bivolul este foarte motivat în această lună, este foarte ajutat de semnul zodiacal al Cocoșului. Sunt motivați să facă mai multe lucruri, cu toate că li se recomandă să nu stea peste program, să nu se obosească peste măsură pentru că surpriza mai neplăcută este că luna următoare nu este grozavă pentru ei. Pot să apară oameni noi în viața lor. Surpriza plăcută este că se pot înțelege cu toată lumea. Popularitatea lor crește.

O energie benefică care vine pe sectorul lor este energia învățăturii. Cei care mai au teste, interviuri, le merge bine toată luna. Ziua de 30 este foarte bună. Li se recomandă să fie mai activi decât de obicei. O să le rămână ca o lună memorabilă. Bivolii trebuie să nu mai fie încăpățânați. Să stea mai mult cu partenerul, să se bucure împreună. Atenție ce mâncați luna asta. Atenție la probleme de stomac.

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Cariera le este îmbunătățită. Cei care nu au job sau vor să își caute, să își schimbe, acum e momentul. Trebuie să învețe să nu fie incisivi, Cocoșul îi provoacă. Trebuie să nu fie ei piua întâi, să aibă tot timpul dreptate, chiar dacă au contează foarte mult tonul. Au o stea de carismă, doar că răspund diferit. O lună bună, care a ieșit din luna trecută cam șifonați, unii dintre ei, acum au repere și motivațiile să se redreseze și să gândească lucrurile corect așa cum își doresc ei. Lună bună pentru cercetare, bună pentru studiu. Dacă sunt într-o relație stabilă, vor avea niște momente foarte frumoase, de dragostea partenerului, iar cei singuri pot șsă își găsească pe cineva. Este benefic să meargă la cursuri de perfecționare sau să scrie cărți.

Iepure (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Steaua prosperității e acolo. E o lună de semn conflictual, nu trebuie să dispere, este o lună cu multe realizări posibile, e bună financiar în primul rând și chiar în plan profesional. Sunt forțați de împrejurări să dea ce e mai bun, proiectele pot să meargă mai lin. Pot să își activeze acest noroc al prosperității, folosindu-se de anumite remedii în biroul lor. În casă, în sectorul lor pot beneficia de un remediu pentru prosperitate. Pot să audă vești bune, legate chiar de relații. Atenție la sănătate, ar putea să fie provocați.

Atâta timp cât nu provoacă situații ciudate, în mod normal le merge destul de lin, să nu forțeze niște lucruri. Atenționări la bârfe și la inerția de a sta în situația care ești. Pentru ei este lună de făcut bani. Pot găsi resurse să facă bani.

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Sunt și ei primii. Apar proiecte noi și tot ceea ce fac nu ar trebui să mai întâmpine obstacole. Luna aceasta cam pentru toți Dragonii ar trebui să meargă ceva mai bine. Nu este pentru că luna trecută nu ar fi putut să meargă. Este zodia prietenului lor secret. Le aduce mai multă muncă, dar le aduce și satisfacție și mai multă mulțumire sufletească. Luna le aduce relații noi posibile, la locul de muncă, o relație afectivă. Au o tendință să fie mai impulsivi. Nu e neapărat rău. Să aibă grijă când iau decizii. Să nu grăbească niște lucuri. Să aibă răbdare, să se întâmple. Trebuie să nu abandoneze proiectele la mijloc. Nu trebuie să se gîndească la bani, este o lună pentru viitor. Acum pun cărămizile. Primesc ajutor. Instinctele sunt foarte bune, inspirați. Au foarte multă energie. Atenție la alimentație.

Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Au o lună foarte bună, este zodia aliată. Împart steaua benefică cu Dragonii, practic ei sunt ajutați în planul relațiilor afective sau pot să ceară ajutorul partenerului de viață. Profesional sunt orientați, sunt focusați, cariera este pe culmi înalte. Li se recomandă să profite și să-și facă timp pentru familie. Mare atenție și ascultați sfaturile date de părinți. Cei singuri pot să socializeze, o relație de dragoste poate să apară. Apar ocazii mai multe foarte bune. Una dintre cele mai bune patru luni. Comunicarea este mai bună. Din punct de vedere financiar, trebuie să muncească mai mult. E acum e timpul să meargă să se distreze. Să se întâlnească cu prietenii. Poate să apară o discuție în contradictoriu cu cei în vârstă. Atenție la cei care au afecțiuni cu ficatul și vezica biliară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cal (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Sunt destul de afectați pe faimă, pot strica relațiile dacă nu sunt atenți, instabilitate a emoților, a nivelului de energie, care scade, îi face mai iritabili. Poate să apară o mică pierdere financiară, dacă nu sunt atenți. Grijuli cu cheltuielile. Să nu facă cheltuieli extravagante, nu neapărat necesare. Pe 30 septembrie să nu semneze nimic. Să stea constanți pe poziție, să-și vadă de treburile lor. Pot fi subiectul unor bârfe sau chiar a unor trădări la locul de muncă. Sunt afectați pentru că vin două stele de pământ. Atenție la sistemul digestiv, pot să răcească.

Toți care se află într-o situație mai dificilă faceți fapte bune, donați ceva. Pot să își piardă cariera.

Oaia (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Au o energie a posibilelor trădări și pierderi. Nu neapărat financiare, un obiect pierdut/furat. Trebuie să fie vigilenți și neapărat să fie atenți la oportunități, dar trebuie să citească orice contract, orice act. Să nu semneze până nu sunt foarte siguri. La muncă, trebuie să evite bârfele, clar trebuie să se ridice deasupra acestor energii, trebuie să nu ajungă în probleme emoționale. Există remedii. Nu divulgați anumite secrete. Țineți mai mult pentru voi. Cei care își caută dragostea e bine să nu aibă așteptări. Atenție la mici dureri, mici răceli. Atenție fumătorilor, cei care au astm se pot agrava anumite probleme. Imunizați-vă. Protejați-vă căsătoria.

Sunt cei mai afectați din punct de vedere al dietei, probleme gastro-intestinale. Oile au cam muncit cam toată perioadă, e timpul să vă odihniți pentru că vor veni două luni cu aliatul vostru. Cel mai important este femeia-casă, pot exista conflicte interne în casă, atenție la obiecte ascuțite.

Maimuța (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Este o lună cu stres. E un indiciu de pierderi materiale, de posibile accidentări. Ar fi de evitat culorile de metal: alb, gri, argintiu, auriu, să vă puneți bani deoparte pentru cheltuieli neprogramate. Există elemente de protecție. Din partea colegilor ar putea să apară bârfe. Odihniți-vă. Nativa-Maimuță să nu fie singure când se întorc. Pot să facă bani, dar pot să îi și piardă. Pot fi păcăliți, furați sau cineva să le punâ gând rău. Nu este o perioadă bună pentru a începe o relație nouă. Pot să mai fie mici gelozii din partea sexului opus. Au mai mult metal decât orice zodie, sunt afectate din punct de vedere al sănătății. Dar ei fac anumită casă a banilor, dar ținând cont că vor avea două luni slăbuțe, este foarte important să termine ce au terminat. Nu vor fi ajutați deloc.

Cocoș (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Este o lună cu posibile certuri, procese. Pot să apară. Cu bârfe, cu trădări. Nu prea sunt avantajați, sunt penalizați pe comunicare, sunt judecați. Li se recomandă să fie mai flexibili și toleranți. Să nu se implice în probleme ilegale. Să evite problemele cu autoritățile, să fie mai conflictuali. Din păcate, pot să deranjeze pe cineva. Dacă erau, luna nu e bună pentru tribunal. Ar fi bine să se amâne. Sunt indicii că pot să apară anumite probleme la locul de muncă, în relația de cuplu, cu un prieten sau autoritate. Acum își descoperă adevărații prieteni. Sunt perfecționiști, muncitori și cer același lucru. Trebuie să învețe să se ajute de cei din jur. Vor fi arțăgoși, nervoși. Nu au o stare liniștită. Evitați cearta în preajma lor. Sunt rebeli.

Câine (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Energia le este subminată, au o stea de boală. Sectorul lor al liderilor este foarte bine aspectat. Trebuie să fie atenți la sănătate. Au putere și de decizii și financiară. Odihnă, zi liberă, trebuie să își asculte organismul. Dacă proiectul în care sunt implică și călătorii, le-aș recomanda să le amâne. Sunt mici amenințări. Trebuie să învețe să își gestioneze timpul, au mult de muncă și pot fi stresați. Variante de echilibru, să găsească o scurtătură, să dea randament mai bun. Munca se tot întețește și se adună. Trebuie să învețe să spună și nu. Apare stres.

Au o predispozițue în oameni prea multă. Este proastă, pot avea în necunoscuți. Sunt afectați de această stea a conducerii. Atenție la accidente. Ca relații, este o prioadă slabă pentru ei. Pot ofensa pe toată lumea. Pentru prosperitate este o lună bună.

Mistrețul (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Nu are energie. Nu o găsește. Nu prea au chef de nimic, trebuie să fie motivați de prieteni, de rude, să-i scoată din această stare. Își conservă energia. Trebuie să se odihnească, reușesc să-și îndeplinească sarcinile la timp. Au o capacitate să-și vadă de munca lor, chiar dacă riscă să aibă insomnii. Preocuparea numărul 1 este sănătatea, să evite aglomerările. Să se protejeze. Fiind precauți, vor reuși să treacă fără probleme. Își îndeplinesc sarcinile la timp. Li se recomandă un remediu de protecție a sănătății. E posibil să mai apară câte o durere de cap sau articulară. Acordați atenție corpului, nu faceți activități fizice stresante. Încercați să luați totul mai ușor și să vă păstrați liniștea.
Această lună poate să îți aducă mai mulți bani, dar cere-i. Depinde de liberul arbitru.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.