Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 – 8 august 2020. Nu foarte des avem planete atât de puternice în semne atât de puternice unde ele se găsesc în domiciliu (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 - 8 august 2020. Nu foarte des avem planete atât de puternice în semne atât de puternice unde ele se găsesc în domiciliu (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade, predicțiile astrale pentru săptămâna 2 – 8 august 2020 alături de invitatul său, Dragoș Bogdan.

„Moment de mare forță astrală, în care aspectele săptămânii următoare ne îndeamnă să înțelegem mesaje care pot veni dintr-un trecut destul de îndepărtat și, de asemenea, suntem invitați să înțelegem la ce să ne așteptăm în viitor, în funcție de ceea ce facem în prezent. Sunt niște aspecte destul de interesante și, totodată, destul de volatile, în sensul că trebuie să înțelegem lucruri subtile, lucruri care vin dintr-o lume aproape nevăzută. Ne confruntăm sau ne aflăm în fața unei configurații astrale de mare forță, prin puterea conjuncțiilor ce se găsesc acum pe cer, conjuncții care nu sunt deloc de ignorat, având în vedere faptul că nu foarte des avem planete atât de puternice în semne atât de puternice unde ele se găsesc în domiciliu și, mai mult decât atât, amprentă karmică deosebită, iar asta deoarece, pe data de 3 august, vom avea fenomen de Lună Plină, Saturn este în continuare anaretic și foarte multe conflicte de natură astrală, care încă o dată ne povățuiesc să rămânem circumspecți în fața provocărilor, să fim fermi, să fim încrezători, optimiști, spirituali și să accesăm zona energetică superioară”, a declarat Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 – 8 august 2020. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 2 – 8 august 2020

Berbec

Aveți parte de o lume calmă și ordonată. Sunteți încurajați mai mult decât orice altă zodie pe partea de dinamism, care implică forță, curaj și energie. Nu trebuie să stați în momente de stand by sau în zona de relaxare prea mult săptămâna următoare.

Altfel, e ca și cum ai strica un anumit tip de energie care vine după tine și te îndeamnă să acționezi în forță. De altfel, săptămâna în sine îndeamnă toate semnele de foc la acțiuni care implică forță, nu numai berbecii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Taur

Veți beneficia și dumneavoastră de acest fenomen de Lună Plină de pe 3 august. Trebuie să vă împărțiți într-un mod destul de tensionat între casă, familie sau ideea de familie și carieră, serviciu. Vom vedea foarte mulți nativi care sunt extraordinar de solicitați. S-ar putea să nu vă găsiți locul și să vă relaxați mai greu săptămâna aceasta.

Aveți tot felul de preocupări atipice, ieșite din tiparul cu care sunteți obișnuiți. Ba mai mult, vin la voi și oameni cu probleme atipice, iar impactul evenimentelor în viața voastră este de-a dreptul surprinzător. Deși atipic, totul are un sens – nimic nu este întâmplător pentru voi în această perioadă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gemeni

Este vorba despre călătorii, discuții, contracte, semnare de acte, interacțiune, intermediere. O perioadă extraordinar de dinamică pe zona aceasta, în care veți semna niște acte care vor avea o importanță deosebită. Actele sunt extraordinar de importante, poate nici nu vă dați seama în acest moment.

Trebuie scos la lumină un har pe care îl aveți din punct de vedere profesional și s-ar putea să fie reliefat chiar într-un context în care cineva s-ar putea să aibă ceva de comentat sau de obiectat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rac

Un moment destul de relevant, pentru că întotdeauna când este vorba despre Lună Plină, racul, ca guvernat direct de Lună, este direct amprentat, este direct energizat. Veți avea ceva de investit, vă veți implica în lucruri care s-ar putea să aibă efect pentru voi din punct de vedere financiar pe termen mai lung.

Nu este deloc de ignorat faptul că primiți și dumneavoastră tot felul de mesaje în această perioadă, în sensul că vi se comunică astral ce trebuie să faceți. Trebuie să înțelegeți ce aveți de făcut din punct de vedere spiritual.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Leu

Aveți de luat decizii pe care nu trebuie să le știe toată lumea. Secretele, uneori, trebuie să rămână secrete. Nu este o perioadă în care să vă spuneți păsurile sau lucrurile care sunt destul de intime tuturor. Mai mult decât atât, anumite secrete s-ar putea să nu mai fie secrete dacă le spuneți peste tot.

E o perioadă foarte delicată și pentru voi din punct de vedere al semnării anumitor acte. Veți găsi ajutorul în oameni care chiar vă plac, vă stimează, vă admiră și care se oferă benevol să vă ajute. În continuare, cariera este supusă unui soi de modificare zilnică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Fecioară

Vă rezolvați problemele legate de suflet, probleme pe care de mult doriți să le rezolvați. Este puțin mai greu de gestionat situația, în sensul că lucrurile nu sunt atât de simple. S-ar putea să vă găsiți în fața unor situații fără precedent. S-ar putea să faceți dovada înțelepciunii, a devotamentului și a sacrificiului.

E o săptămână care vă pune foarte mult pe gânduri. Nu veți avea loc de întors în fața forței destinului. Destinul impune ceea ce vrea să facă din voi. Într-un fel, sunteți victime ale voinței universului în săptămâna următoare. Este extraordinar de important să înțelegeți că drumul vostru s-ar putea să fie total diferit de ceea ce își dorește Dumnezeu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Balanță

Vă implicați trup și suflet în probleme care țin de planul domestic, într-un context în care chiar trebuie să rezolvați ceva foarte important la acest capitol. S-ar putea ca destinul să vă oblige forțat să deveniți dinamici, mai dinamici decât de obicei.

Poate vă schimbați locuința, poate apare un conflict în urma căruia trebuie să vă schimbați serviciul. În orice caz, apare o modificare care vă obligă să vă regândiți la o altă variantă de a acționa.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scorpion

Este vorba despre o veste foarte bună la locul de muncă. Vă impuneți inedit în fața șefilor sau șefii au o propunere pentru voi. Astrele vorbesc de luarea unor decizii pe zona de specializare. Chiar trebuie să vă specializați într-un domeniu în care ați neglijat lucrurile de ceva vreme.

Nu e deloc de ignorat nici ideea de a călători într-o loc sau într-o zonă unde vă face foarte mare plăcere. Este de analizat și faptul că veți avea solicitări din două direcții. Pe de o parte, va trebui să faceți față unei solicitări din partea unei persoane care are putere de decizie asupra dumneavoastră, iar pe de altă parte, tot la fel de important este că trebuie să vă ocupați și de planul intim, de iubire sau de familie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Săgetător

Vreți nu vreți, trebuie să vă ocupați la modul cel mai serios de probleme legate de comunicare, de probleme legate de promisiuni. Veți fi obligați pe linie karmică, în săptămâna următoare, să faceți în așa fel încât să onorați anumite promisiuni, să intrați în legătură cu oameni cărora le datorați anumite explicații, să obțineți anumite beneficii în urma unor discuții care pot părea nesemnificative pe moment, dar care pe termen lung pot avea o greutate incredibilă.

Este o perioadă în care promovați ceva, fie chiar pe voi, fie anumite idei care nu vor rămâne fără ecou. Cu siguranță, veți ajunge la un moment dat la un nivel la care orice vorbă, orice lucru pe care îl faceți, pe care îl spuneți va avea un ecou semnificativ.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Capricorn

Aveți o sugestie de investiție săptămâna următoare, în sensul că trebuie să vă gândiți foarte bine ce aveți de făcut cu banii. Pentru dumneavoastră, luarea acestei decizii nu este aleatorie – trebuie să înțelegeți că, uneori, sunt anumite momente la care trebuie să faci lucrurile pentru ca totul să meargă bine.

Dacă nu faceți lucrurile la timpul potrivit, situația se poate înăspri. Este vorba despre o investiție, despre ceva ce vi se cere pe zona financiară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Vărsător

Veți fi direct vizați de un soi de emoție care vine cu foarte mare forță și care vă sugerează să schimbați ceva, să faceți ceva în așa fel încât să vă simțiți mult mai împliniți decât până acum.

Este o săptămână care nu vă va lăsa absolut deloc liniștiți. Știm că de ceva vreme vă tot puneți în slujba altora, sunteți foarte dornici să ajutați de parcă vi s-a creat chiar un obicei să săriți de oricâte ori cineva are nevoie, chiar dacă nu mereu vi se adresează direct. Veți fi puternic recompensați!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e Guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)