HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 1 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 1 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 1 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Îţi vin o mulţime de idei interesante, dar deocamdată le aduni ca într-o bibliotecă, aşteptând momentul când vei putea să le scoţi din sertăraşe una câte una.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 1 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Unii cred că sunt mai degrabă o joacă, alţii consideră că sunt idei prea ciudate ca să aibă succes, dar tu crezi în ele şi le alimentezi din ce în ce mai mult cu fantezie şi creativitate, convins că vor da roade. Eşti foarte inspirat de o lumină nouă, de o viziune diferită decât înainte, ca şi cum ai fu un pas înaintea semenilor tăi.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 1 IUNIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Această atitudine mai modernă, vizionară chiar, te propulsează mai uşor spre ţinta propusă. E chiar mai bine că alţii sunt conservatori şi se tem de noutate, pentru că aşa ei rămân în urmă şi tu îi depăşeşti fluierând!

Ultima oră
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile