Horoscop decembrie 2020. Zodiile trec printr-o serie de schimbări la nivel spiritual. Cum se pregătesc nativii pentru 2021

Horoscop decembrie 2020. Zodiile trec printr-o serie de schimbări la nivel spiritual. Cum se pregătesc nativii pentru 2021
FOTO: Pixabay.com

Luna decembrie este un moment oportun în care să vă puneți ordine gândurile. Horoscopul pentru această lună aduce o serie de schimbări în plan profesional, sentimental și mai ales în sânul familiei. Vin momente importante pentru fiecare nativ, iar finalul anului vă va pregăti pentru un nou început.

Horoscop decembrie 2020. Zodiile trec prin schimbări la nivel spiritual

Berbec

Este cel mai bun moment din an pentru a te concentra, în primul rând, pe aspectele cu adevărat importante în viața de zi cu zi. Chiar dacă nu te vei gândi doar la lucrurile mărețe, este timpul să analizezi aspectele mărunte.

În plan profesionatl, vei afla cât de curând, poate chiar în prima jumătate a lunii decembrie, că te pândește o promovare, oportunitate bănoasă pentru anul următor.

Taur

Luna decemvrie aduce o serie de evenimente extrem de frumoase și mai ales speciale în viața ta personală. O cere în căsătorie sau un botes sunt un motiv numai bun de petrecere pentru tine și jumătatea ta.

Vei încheia anul cu o serie de evenimente fericite și la locul de muncă. O mărire te așteaptă pe final de an, iar dacă ești cu adevărat pregătit, vei observa în prima jumătate a anului viitor și o promovare într-o funcție de conducere.

Gemeni

Viața socială se dezvoltă din ce în ce mai bine. Veți cunoaște oameni noi și extrem de influenți în domeniile care vă interesează. Încercați să petrecți, totuși, mai mult timp în sânul familiei. Cei dragi au nevoie de prevența voastră așa cum voi tânjiți după o petrecere alături de prieteni.

În ciuda energiei pozitive de care dați dovadă, momentele tensionate nu vor fi prea departe. Este posibil să ajungeți în mijlocul unei dispute strânse, doar din dorința de a împăca pe toată lumea.

Rac

Decembrie este luna care îți demonstrează că toată munca depusă până acum nu a fost în van. O recompensă substanțială este cât se poate de aproape, trebuie doar să credeți în forțele proprii.

Rutina zilnică te ajută să îți pui ordine în viață și simți că în sfârșit există un rost pentru tot ceea ce ți se întâmplă. O ofertă atractivă de job este foarte posibil să îți schimbe perspectivele pe care le aveai până acum.

Leu

Vei avea nevoie de multă răbdare, pentru că decembrie nu se anunță o lună bună pentru tine. Încearcă să faci toate eforturile pentru a te asigura că prietenii apropiați și familia sunt alături de tine. Îți va fi foarte ușor să îți pierzi cumpătul, având în vedere că lucrurile nu merg exact așa cum ți-ai imaginat.

Fecioară

Întâmpinați tot mai multe probleme cotidiene, legate de muncă de relațiișe amoroase și cele din familie. Încercați să le tratați cu mai mult umor, iar la finalul zile momentele mai puțin plăcute nu vă vor mai consuma energia.

Luna decembrie este momentul oportun în care să înveți cum să iei lucrurile ușor. Succesul va fi garantat în acel moment!

Balanță

Iubești aventura, iar luna decembrie vine cu o serie de oportunități pe cinste. Valul de mister de care vei fi înconjurat în prima lună a iernii îți aduce în jur numeroase persoane care vor să te cunoască și te vei bucura de numeroase ocazii pentru întâlniri și mai ales pentru momente cu adevărat speciale.

Dacă ești într-o relație, trebuie să ții cont de actualul partener de viață. Noutatea s-ar putea să îți fure inima o perioadă așa că încearcă să rămâi o persoană sinceră.

Scorpion

Norocul îți surâde în luna decembrie. Problemele financiare își vor găsi rezolvare pe final de an, iar tu vei reuși chiar să te bucuri de câteva economii.

O persoană dragă îți va aduce un cadou pe care îl meritai de ceva timp, așa că nu uita să îi mulțumești cum se cuvinte. Încearcă să te bucuri de viață cât mai mult!

Săgetător

Ai reușit să îți organizezi întreaga viață până acum, însă un eveniment neașteptat te va face să îți echimbi opiniile în totalitate. O surpriză de proporții se va invi în apropierea Sărbătorilor, iar cineva va reapărea în viața ta. Aura misterioasă din jurul tău va capta toate privirile și nimeni nu va mai dori să plece de lângă tine.

În plan profesional te confrunți cu o serie de probleme. Lucrurile nu au mers așa cum ți-ai imaginat, iar acum îți pare rău după banii pe care i-ai cheltuit în ultimele luni.

Capricorn

Te confrunți cu un volum mare de muncă, iar oboseala va fi resimțită în curând. Luna decembrie nu îți va aduce, din păcate, liniștea și nici pacea din acest punct de vedere, dar o promovare se va arată odată cu începutul noului an. În plan sentimental, astrele ți-au pregătit o adevărată surpriză!

Vărsător

În decembrie vă veți concentra pe prorpiul domeniu de interes și pe activitățile care vă plac cel mai mult. Încercați să nu vă asumați responsabilitățile tuturor. În caz contrar, veți fi obosiți și lipsiți de viață de Sărbători.

Vă bucurați de o perioadă de liniște, începând cu cea de-a doua jumătate a lunii decembrie, când problemele se vor rezolva de la sine.

Pești

Echilibrul interior este singura problemă care ar trebui să te preocupe cu adevărat, chiar dacă persoana iubită se va simți neglijată. Încearcă să nu te mai gândești la criticile nefondate ale prietenilor. Nimeni nu este mai pregătit ca tine să îți cunoască nevoile. În plan profesional te ducuri de o serie de reușit și progrese care nu vor trece neobservate.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort