Horoscop dragoste – Octombrie 2020. Acești nativi vor petrece clipe magice în brațele persoanei iubite. Pentru cine bat clopotele de nuntă

Horoscop dragoste - Octombrie 2020. Acești nativi vor petrece clipe magice în brațele persoanei iubite. Pentru cine bat clopotele de nuntă
FOTO: Pixabay.com

Iată ce ți-au regătit astrele în dragoste pentru mijlocul acestei toamne. Viața și astrele aduc surprise pentru cei mai mulți dintre nativi.

Horoscop dragoste octombrie 2020

Iubirea este prezentă în viața fiecărui nativ în cursul acestei luni. Pe de-o parte, se vor regăsi nativi care se bucură de dragostea familiei și a apropiaților, chiar dacă jumătatea întârzie să apară.

Pe de altă parte, anumiți nativi ai zodiacului se vor bucura de clipe magice, în bratele persoanei iubite, indiferent de momentul lunii.

Berbec

Traversezi una dintre cele mai senzuale perioade ale acestui an, așa că prezența ta nu va trece neobservată.

Cu toate acestea, deoarece axa relației tale este afectată de o vibrație excelentă până pe 22 octombrie, va trebui să ții cont și de așteptările și nevoile potențialilor tăi parteneri. Venus în Fecioară din 4 până în 28 octombrie nu încurajează expresia temperamentului tău care clocotește! Nimic nu este simplu, însă ai nevoie de răbdare și mult spirit de observație.

Taur

În perioada 4 – 28 octombrie de bucurie de susținerea lui Venus, iar senzualitatea va fi cel de-al doilea nume al tău. Te vei bucura de emoții profunde și momente de bucurie în plan sentimental.

Marte în Berbec, pe de altă parte, nu te ajută îți păstrezi stilul discret. S-ar putea să fii mult prea egoist și lacom atunci când vine vorba despre așteptările pe care le ai de la partenerul de viață. Mercurul din Scorpion îți induce o frumoasă direcție a schimbărilor pe care trebuie să le faci în viața ta, mai ales dacă ești un nativ singur.

Gemeni

Te bucurie de armonie în plan sentimental pe toată durata lunii. Vei învăța să te apreciezi și să te iubești mai mult, iar astfel marea dragoste nu va întârzia să apară în viața ta.

Marte în Berbec vă ajută să fiți pregătiți pentru orice. Aveți energie și putere de seducție iar o posibilă șansă să vă îndrăgostiți este tot mai aproape.

Rac

Marte în Berbec ar putea să conducă la un dezechilibru emoțional în cazul tău. Este posibil să uiți cât de important ești chiar tu pentru propria persoană și să îi lași pe cei din jur să îți conducă viață.

În cursul lunii octombrie devi mai energic și mai dornic de aventură așa că încearcă să îți păstrezi și o doză de calm. În caz contrar, vei începe să fii o persoană agasantă pentru partenerul sau partenera de viață.

Leu

La prima vedere, influența lui Venus îți aduce sentimente pure de iubire, însă totul se va transforma într-o cursă a geloziilor și a intenției de a avea control asupra persoanei dragi.

Încearcă să îți gestionezi corect sentimentele, căci ele sunt singurele care te-ar putea trage înapoi. Dacă vei reuși să faci față emoțiilor negative și nesiguranțelor te vei bucura de o lună cu adevărat senzațională. Influența lui Mercur aduce senzualitate așa că cei din jur vor remarca imediat când intri într-o încăpere.

Fecioară

În octombrie Venus va traversa semnul tău și îți va aduce și o mulțime de avantaje precum carismă, energie pozitivă și mai ales senzualitate.

Luna aceasta, viața sentimentală merge în final pe făgașul pe care ți l-ai dorit de atât de mult timp. Te bucuri de o relație sănătoasă alături de partenerul tău, iar acesta pare să te înțeleagă perfect.

Nativii singuri se simt însă obosiți și ar prefera să își găsească jumătatea într-un timp cât mai scurt, ca liniștea să vină și pe strada lor.

Balanță

Încearcă să fii cât mai cumpătat. Influența lui Mercur în Scorpion te va face să scoți la iveală o latură pe care partenerul de viață nu își dorește să o vadă prea des. Fii răbdător și foarte atent să nu spui tocmai cuvintele pe care jumătatea ta nu își dorește să le audă.

În caz contrar, s-ar putea să te trezșeti cu o serie de reproșuri din partea jumătății tale, iar firea ta sensibilă nu este pregătită.

Scorpion

Luna octombrie îți aduce satisfacție în plan amoros. Te vei bucura în sfârșit de o persoană care să te completeze perfect. Încearcă însă să nu devi nici posesiv și nici extrem de atașat. Ia lucrurile ușor și cunoaște-o înainte să îți imaginezi că veți merge împreună la altar.

Îți păstrezi atitudinea pozitivă pe toată perioada lunii și ești din ce în ce mai optimist. Vei afla în scur timp că munca din ultimele luni chiar a dat roade.

Săgetător

Marte în Berbec te ajută să te bucuri din ce în ce mai mult de noua povestea de dragoste pe care o trăiești. Ești optimist și foarte conștient cu privire la modul în care legătura voastră va evolua în viitor.

Mare atenție însă, deși trăiți o frumoasă poveste de iubire, în adâncul sufletului există un sentiment de dor în ceea ce vă privește. O poveste neîncheiată îți stârnește uneori stări de dor și melancolie. Dacă simți că a mai rămas ceva de spus, este cazul să reintri în contact cu o iubire din trecut.

Capricorn

Îți cauți iubirea la fiecare pas, iar acest lucru s-ar putea să te consume din punct de vedere emoțional. Viața ta sentimentală nu a arătat așa cum ți-ai proiectat-o, iar acum nu faci altceva decât să găsești soluții sigure pentru viitor.

Încearcă să lași lucrurile să se întâmple și să nu te mai gândești la părerea celor din jur despre tine. Nimeni nu este îndreptățit să te judece pentru deciziile pe care le-ai luat în trecut.

Vărsător

Până la finalul lunii vei avea impresia că niciun dintre relațiile tale nu ar fi dus sau nu va duce nicărieri. Îți dorești o iubire magică, plină de romantism, iar poveștile superficiale, din zilele noastre, nu sunt tocmai ceea ce te liniștește și ce ți-ai dori să experimentezi până la adânci bătrâneți.

Încearcă însă o apropiere de cineva drag, care să îți împărtășească valorile. Pâna la finalul lunii vei vedea că poți construi o povestea mai frumoase, ce ar întrece orice imaginație.

Pești

Aveți parte de sentimente contradictorii pe tot parcursul acestei luni. Pe de-o parte ați putea găsit persoana potrivită, iubirea la care visați de mai multe timp.

Pe de altă parte, există stări și sentimente contradictorii, care vă vor face să nu vă dați seama exact ce doriți de la partenerul de viață.

Ultima oră
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”
19:57 - Mai mulți europarlamentari suspectează Rusia că manipulează prețurile la energie. Eugen Tomac: Am cerut Comisiei Europene să declanșeze o anchetă într-un termen cât mai scurt (VIDEO)
19:33 - Marcel Ciolacu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a-și face partid: „O să am maturitatea de a pleca când o să fiu o frână în viitorul PSD”
19:30 - PSD va depune un proiect de lege pentru sprijinirea IMM-urilor. Ciolacu: Românii și firmele românești sunt nevoiți să lupte singuri și cu creșterea prețurilor la energie electrică și gaze
19:26 - Radu Mocanu, unul dintre jurnaliștii bătuți într-o pădure din Suceava: Suntem nemulțumiți de felul în care a fost încadrat incidentul. Am fost jefuiți, iar la Boșutar cred că se poate vorbi și de tortură (VIDEO)