Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie. Scorpionii au de luat decizii importante, Gemenii au parte de întâlniri neașteptate

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie. Scorpionii au de luat decizii importante, Gemenii au parte de întâlniri neașteptate

Sfârșitul de ani vine cu vești bune pentru unele zodii. Altele se pregătesc să o ia de la capăt. Pe 21 decembrie, începe un nou ciclu Jupiter – Saturn care are loc la zero grade Vărsător, ceea ce aduce multă energie și idei inovatoare. Minerva prezintă previziunile astrologice pentru toate zodiile în săptămâna 21 – 27 decembrie.

Horoscop Minerva Berbec

Sfârșit de an, începuturi bune pentru anul care vine. Zic că este o veste bună, deoarece este firesc să se întâmple, pentru că ești în ritm cu evenimentele. Soarele intră în Capricorn, în Casa a 10-a a carierei, în același timp cu Mercur. Iei în considerare revizuirea acordurilor existente sau lăsate în așteptare. S-ar putea să recitești termenii leasingului în cazul în care vrei să schimbi mașina sau ai putea evalua contractul de muncă în ideea de a rediscuta unele aspecte. Dacă descarci un soft fii atent la condițiile de utilizare.

Horoscop Minerva Taur

Soarele trece în Capricorn, în Casa a 8-a, a resurselor de la alții casa ta de resurse, și face o conjuncție cu Mercur. Veniturile sunt conduse de semnul tău, ceea ce îți aduce atât oportunități, cât și probleme legate de finanțe. Pe de altă parte, ste o zi bună pentru a renunța la un obicei vechi legat de bani – indiferent dacă cheltuiești excesiv, ești avar sau pur și simplu nu ești atent la conturile tale. Astăzi este bine să îți evaluzi resursele și să stabilești câteva obiective pentru noul an.

Horoscop Minerva Gemeni

Cu atâtea oportunități care le ai săptămâna aceasta, poate că ar trebui să dai cu banul pe care să o alegi. Familia și prietenii așteaptă să te hotărăști. Soarele trece în Capricorn pe 21 decembrie, conjunct cu Mercur, în casa 8-a a resurselor de la alții. Ai ocazia să vezi pe cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Și, deși această întâlnire poate avea loc pe computer, este totuși minunat să vă întâlniți.

Horoscop Minerva Rac

Resursele devin disponibile în această săptămână. Soarele este conjunct cu Mercur și trec împreună în Capricorn, în Casa a 7-a realțională, pe 21 decembrie. S-ar putea să termini câteva proiecte de ultim moment sau să răspunzi la mailul de serviciu, încercând să termini ce mai avea de făcut la birou, ca să ai câteva zile libere înainte de sărbători. Chiar dacă te-ai deconectat de la mailul de serviciu, este posibil ca șeful să încerce să te contacteze. Poate ar trebui să mai aștepți câteva ore.

Horoscop Minerva Leu

Săptămâna aceasta este vorba despre relații. Poate că întâlnești mulți oameni noi, dintre care unul ar putea deveni semnificativ în viața ta. Conjuncția Soare – Mercur trec astăzi în Capricorn în Casa a 6-a a stilului de viață. Este timpul să scoți jocurile de societate preferate. Provocați-i pe cei din familie să joace Catan, Monopoly sau Rummy sau un joc online. În același timp, există câteva tradiții care trebuie să se încheie anul acesta. Copiii sunt prea bătrâni pentru Moș Crăciun sau copiii mai mari s-au căsătorit și s-au depărtat de tradițiile de sărbători.

Horoscop MinervaFecioară

De ce să așteptați până la 1 ianuarie, când puteți începe ceva nou acum. Există beneficii dacă începi să iei deciziile care trebuie înainte de Anul Nou. Soarele conjunct cu Mercur trece în semnul Capricornului, în Casa a 5-a a iubirii și a creativității. Sărbătorești un fel de sfârșit. Este posibil să ai planuri de schimbare a casei în 2021, astfel încât acum ar fi ultima iarnă pentrecută în această casă. Este posibil să ai copii mai mari care au decis să se mute în casa lor. Ca și în cazul oricărui final, va urma repede și un nou început.

Horoscop Minerva Balanță

Pe măsură ce termini un proiect, îl începi pe următorul. Săptămâna aceasta, joci un rol creativ. Soarele conjunct cu Mercur vor trece în Capricorn și în Casa a 4-a a familiei. S-ar putea să existe pe birou, documente pe care le-ai amânat și termenul limită se apropie. Poate fi o factură sau o notificare de la conducere. Ar putea exista chiar și o ofertă de angajare uitată în căsuța de mail. Verifică cu atenție comunicările pentru a nu rata nicio ocazie.

Horoscop Minerva Scorpion

Ai o decizie importantă de luat săptămâna aceasta. Ești gata să arunci zarurile și să te angajezi într-o direcție. Conjuncția Soare – Mercur trece în Capricorn, în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Este posibil ca o regulă financiară care ți se impune, să nu funcționeze la tine. Poate că ai fost prea parcimonios cu banii tăi sau pur și simplu ai realizat că, având grijă de banii tăi, ai putea avea mult mai mult din asta. Iată de ce poți gândi la ceea ce ai ca la un factor de prosperitate.

Horoscop Minerva Săgetător

Simbolul infinitului reprezintă acum când se termină lucru, începerea a ceva nou. Ține cont de acest simbol săptămâna aceasta în timp ce treci de la un final la un nou început. Soarele este conjunct cu Mercur și intră în Capricorn, în Casa a 2-a a banilor din mună proprie. Încrederea ridicată de astăzi, sugerează o ziua a competențelor ridicate. Indiferent de ceea ce îți asumi, ai șanse mari de succes, așa că astăzi poți ajunge foarte departe. Dacă ești în căutarea iubirii, mai ales acest lucru este valabil astăzi. Folosește această energie pentru a te conecta cu cineva care te interesează, deoarece probabil că o vei uimi.

Horoscop Minerva Capricorn

O nouă sursă de venit este pe lista de priorități săptămâna aceasta, dar trebuie să renunți la un aspect care îți consumă mult timp. Deci, săptămâna aceasta, faci alegeri. Conjuncția Soae – Mercur trece în Capricorn în Casa 1 a deciziilor, a personalității și a vitalității. Încrederea în sine și dorința de a comunica sunt extrem de puternice. Ești ușor de remarcat și oamenii sunt gata să te ajute. E timpul să postezi pe rețelele sociale, să faci un podcast, să publici fragmente din carte sau să încărci muzică pe YouTube. Poate că ai amânat acest lucru de ceva timp, dar astăzi este momentul să acționezi în consecință. Scapă de alte sarcini și concentrează-te pe scoaterea imaginea pe care o ai.

Horoscop Minerva Vărsător

Se revarsă un adevărat Corn al Abundenței peste tine, cu noi oportunități. Dacă ai o imagine clară în minte, a ceea ce dorești, vei lua deciziile mult mai ușor. Conjuncția Soare – Mercur va avea lor în semnul Capricornului, în Casa a 12-a a psihologiei și psihismului sau a abilităților psihice cum este mai cunoscut. Poți lua legptura cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. 2020 a fost anul care a provocat o astfel de întrerupere a activităților tale sociale obișnuite, dar acum, chiar dacă stai acasă, cu ajutorul Internetului poți și ai ocazia să te conectezi cu prietenii din apropiere și de departe. Aș spune că este o zi de știri și de reconectare.

Horoscop Minerva Pești

În această săptămână, va trebuie să le arăți celorlalți cât de curajos ești. Soarele conjunct cu Mercur vor trece în Capricon în Casa a 11-a a prietenilor, a mediului social și a viitorului. Ai o energie extraordinară în ce privește cariera. Există noi oportunități de muncă pentru tine. Dă un impuls energiei aprinzând o lumânare și rostind o rugăciune sau făcând o meditație în care să vizualizezi poziția socială ideală. Dacă ești fericit acolo unde te afli, este un moment bun pentru a-i spune șefului tău că ești interesat de o promovare.

Pe larg pe Huff.ro.