Horoscop Minerva pentru săptămâna 14-20 septembrie. Racii au parte de iubire, Săgetătorii se lasă conduși de visare

Horoscop Minerva pentru săptămâna 14-20 septembrie. Racii au parte de iubire, Săgetătorii se lasă conduși de visare

Astrologul Minerva prezintă previziunile astrologice pentru săptămâna 14-20 septembrie. Marte retrograd anunță dificultăți pentru Berbeci și Balanțe, însă de probleme nu vor fi feriți nici Racii și nici Capricornii. Iată cum arată previziunile astrologice pentru săptămâna 14-20 septembrie.

Horoscop Berbec

Săptămâna este bună pentru a lua în considerare alte modalități de creștere a veniturilor, decât cele obișnuite. Deci este un moment bun pentru a studia și a lua în considerare posibilitățile de investiții, dar nu le face săptămâna aceasta. Așteaptă aproximativ o săptămână înainte de a decide.

Horoscop Taur

Veștile aparent proaste, despre situația financiară, te-ar putea scoate din circuit, luni. Privește cu atenție problema înainte de a intra în panică. Este posibil să fi apărut o eroare din calculator sau o altă greșeală. Ia măsuri urgente pentru a remedia greșeala. Este un consum nervos mai mare, dar vei fi ușurat să știi că totul a fost rezolvat.

Horoscop Gemeni

Ar putea fi o săptămână mai stresantă decât de obicei și cu probleme. Prima ta reacție va fii să îi protejezi pe cei mai apropiați. Ai putea fi tentat chiar să minți sau să eviți să le spui despre ce este vorba. Dorința ta de a-i proteja pe cei dragi este de înțeles, dar ar putea cauza și mai multe probleme. Nu poți proteja oamenii tot timpul. Majoritatea preferă să cunoască realitate.

Horoscop Rac

Lucruri legate de iubire și sensibilitate lucrează săptămâna aceasta în favoarea ta. Vei descoperi că dragostea vine la tine când te aștepți mai puțin. Există în tine atâta forță creatoare încât va fi cea mai plină de satisfacții dacă o vei folosi pentru un țel artistic. Un îndemn puternic, dar neregulat, te poate împinge la acțiune, așa că fii gata să răspunzi cu întreaga ființă.

Horoscop Leu

Realizează că s-ar putea să fii nevoit să lași câteva lucruri la voia întâmplării săptămâna aceasta, pentru că probabil nu vei putea controla tot ceea ce ai vrea în aceste circumstanțe. Deși îți poate fi confortabil să încerci să încadrezi lucrurile în locurile perfecte, vei descoperi că este posibil să nu fie cel mai bun mod de a-ți conduce afacerea, mai ales miercuri și joi.

Horoscop Fecioară

Lucrurile ar trebui să meargă destul de bine săptămâna aceasta, mai ales în ce privește dragostea și romantismul. Vei descoperi că există un spirit magic, aventuros, atunci când te conectezi cu ceilalți. Profită de această energie și puneți-o la păstrare pentru a o folosi atunci când crezi că este potrivit. Adu elementul suplimentar de emoție în lumea ta atunci când ești cu cineva foarte special pentru tine.

Mai multe pe Huff.ro.