Horoscop octombrie 2020. Schimbări radicale în plan profesional, dar și noroc în dragoste pentru acești nativi

Horoscop octombrie 2020. Schimbări radicale în plan profesional, dar și noroc în dragoste pentru acești nativi
Foto: pixabay.com

Mercur retrograd în Scorpion aduce o serie de schimbări pozitive în viața fiecărui nativ. Luna octombrie aduce proiecte mari pentru Balanțe și Gemeni, dar și schimbări în plan amoros pentru nativii Taur și pentru Fecioare.

Horoscop octombrie 2020. Ce rezervă astrele pentru fiecare nativ

Toamna aceasta este timpul să vă pregătiți pentru realizări profesionale cu totul și cu totul deosebite. Încercați să faceți tot ce ține de voi ca lucrurile să meargă bine la locul de muncă, iar astrele vă vor surprinde în mod plăcut:

Horoscop octombrie 2020 Berbec (21 martie-19 aprilie)

Soarele din Balanță vă va încuraja să vă liniștiți și să începeți să luați în considerare sentimentele celorlalte persoane. Ascultați ceea ce vi se spune și căutați modalități prin care să îi puteți face fericiți pe cei din jur.

Oamenii sunt mai predispuși să vă ajute să vă apropiați de obiectivele personal dacă simt că vă pasă cu adevărat de ei!

Horoscop octombrie 2020 Taur (20 aprilie – 20 mai)

Venus trece prin Fecioară, iar această schimbare aduce o surpriză cu adevărat plăcută în viața amoroasă a nativilor Taur care sunt singuri.

O întâlnire te va lăsa literalmente fără cuvinte! Ar trebui să te apropii considerabil de acel misterios străin care a apărut în viața ta. Încearcă să îl descoperi până la finalul lunii. Nu ai mai simțit așa ceva pentru nimeni de foarte mult timp, așa că încearcă să nu îți reprimi sentimentele.

Horoscop octombrie 2020 Gemeni

Venus în Fecioară te va încuraja să cunoști oameni noi și să le arăți celor dragi cât de mult îți pasă de ei. Înconjoară-te de oameni care vor să te vadă făcând bine pentru tine, mai ales pe plan profesional. Nu vă fie teamă să cereți ajutor dacă cariera dvs. este în prezent în impas: o rețea bună este esențială pentru a avea succes!

Horoscop octombrie 2020 Rac (21 iunie-22 iulie)

Marte retrograde în Berbec nu te ajută deloc să te dezvolți pe plan profesional. Răbdarea îți va fi pusă la grea încercare în această lună, iar prietenii sunt însă mereu alături de tine.

Pentru nativii singuri, o posibilă șansă s-ar putea să se ivească în viața ta. O persoana din trecut îți va cuceri inima, iar în viața ta va răsări soarele în plan amoros.

Horoscop octombrie 2020 Leu (23 iulie – 22 august)

Mercurs retrograde, în Scorpion, va aduce un impact negativ în relațiile de familie. Apar tot felul de neînțelegeri, iar relațiile și comunicare din sânul căminului se vor degrada treptat pe tot parcursul lunii.

Încercați să le acordați celor dragi timpul necesar, iar apoi veți vedea cum legăturile se vor leua treptat. Calmează-te și gândește-te întotdeauna la consecințele acțiunilor tale. Ești un iubit, nu un luptător!

Horoscop octombrie 2020 Fecioară (23 august-22 sept.)

Venus îți traversează semnul și va aduce în viața ta, cu această ocazie, o poveste de iubire, ruptă din basme. Este exact ceea ce îți trebuie în acest moment.

Dacă ești singur, ai putea începe să te întâlnești cu cineva care bifează fiecare dintre casetele tale sentimentale luna aceasta. Feriți-vă de Mercur retrograd în Scorpion care poate încetini inițiativele: aveți grijă să nu pierdeți documente importante!

Horoscop octombrie 2020 Balanță (23 octombrie – 22 octombrie)

Soarele traversează semnul Balanței, iar astfel tu ai devenit din ce în ce mai puternic și mai dinamic. Te vei simți gata să lupți cu rivalii tăi, pe gazonul lor, dacă va fi nevoie.

Chiar dacă cei din jurul tău vor fi dornici să îți distrugă energia pozitivă, tu ești mult mai puternic și simți că nimic nu se compară cu ceea ce îți dorești. Optimismul îți va fi în curând răsplătit.

Horoscop octombrie 2020 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Venus în Fecioară vă va pune prietenia sub lumina reflectoarelor. Veți relua legătură cu persoane dragi, pe care nu le-ați mai văzut de mult timp. Nu ai maid at niciun semn, iar ei sunt acum îngrijorați. Doresc să știe ce mai faci și mai ales ce ai mai făcut cu viața ta în ultimul timp.

Invită-ți toți prietenii acasă la o cină de senzație sau la o petrecere cu adevărat specială. Veți avea sufficient timp să stați împreună și să povestiți tot ce ați mai făcut.

Horoscop octombrie 2020 Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Mercur retrograd în Scorpion vă va avertiza împotriva oamenilor care ar putea încerca să vă înjunghie în spate. Feriți-vă de ipocriți și prieteni falși.

Toată lumea este gelosă pe succesul pe care l-ați înregistrat în ultimele luni! Protejați-vă reputația și nu lăsați pe nimeni să scape cu răspândirea unor zvonuri urâte și nefondate!

Horoscop octombrie 2020 Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Mercur retrograd în Scorpion va încetini unul dintre proiectele tale. Îți veți da seama că pur și simplu nu este gata să fie lansat în forma sa actuală.

Ridică-ți mânecile și fii pregătit să lucrezi din greu la această idee a ta luna aceasta. Continuă să crezi în tine și nu renunța la visele tale, prietenul meu Capricorn!

Horoscop octombrie 2020 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Mercur retrograd, în Scorpion, îți afectează din ce în ce mai mult viața profesională. Colegii îți critică ideile și inițiativele te vor face să te îndoiești pentru prima de performanțele tale.

Încearcă să nu îți pierzi cumpătul, în caz contrar s-ar putea să te confrunți cu discuții și certuri la locul de muncă.

Horoscop octombrie 2020 Pești (19 februarie – 20 martie)

Venus în Fecioară vă va evidenția natura devotată și altruistă. Să te pui mereu pe ultimul loc nu este sănătos, mai ales pe frontul iubirii!

Cu cât îți dai seama mai devreme că ești responsabil pentru propria fericire, cu atât mai bine. E timpul să începi să te iubești la fel de mult pe cât îi iubești pe ceilalți.