Horoscop pentru weekendul 22-23 mai 2021. Odihna le lipsește acestor nativi. E un moment prielnic să se relaxeze alături de prieteni

Horoscop pentru weekendul 22-23 mai 2021. Odihna le lipsește acestor nativi. E un moment prielnic să se relaxeze alături de prieteni
foto: pixabay.com

Berbecii au nevoie de cât mai multă odihnă în această perioadă.Tratamentul contra oboselii este pentru tine mai mult timp petrecut în aer liber, cu prietenii, fără telefon sau laptop.

Horoscop pentru weekendul 22-23mai2020, pentru fiecare zodie

Zodia Berbec

Carieră

Urci scara succesului, dar cu foarte multă muncă. Și nu neapărat la actualul job. Nu este exclus să îl schimbi. Roadele muncii tale le vei culege în aceastătoamnă.

Dragoste

Îți va fi bine dacă îți vei aminti să gândești înainte să vorbești. Acționând impulsiv, pierzi mult. Ești singură? Alege să rămâi cu cel cu care ai cele mai multe în comun.

Sănătate

Tratamentul contra oboselii este pentru tine mai mult timp petrecut în aer liber, cu prietenii. Alții decât telefonul și laptopul.

Bani

Nu te scalzi în ei, dar nici nu-ți lipsesc. Dacă poți face și mici economii, e foarte bine. Investește-le apoi în ceva care să producăalți bani.

Zodia Taur

Carieră

Vei fi ocupată, dar asta e de bine, mai ales dacă ai propria afacere. Dacă nu, e musai să cauți un job care să îți speculeze creativitatea. E cheia succesului tău!

Dragoste

În sfârșit, este și în relația ta armonie! Schimbările subtile pe care le-ai făcut au fost bune, așa că mergi pe aceeași linie. Persoanelor singure li se recomandă să afișeze bunădispoziție, căci vor cuceri cu ea.

Sănătate

Mănâncă echilibrat și practică o formă de mișscare pentru că ai mare nevoie de un fizic și psihic în cea mai bună formă. Ai niște bătălii de dus…

Bani

Plătești datoriile anului trecut și nu rămâi lefteră, stai liniștită. Astrele te sfătuiesc să nu faci, totuși, altele noi.

Zodia Gemeni

Carieră

Lucrează singură la proiectele pe care ți le propui, căci combinațiilete trag în jos. Nu funcționezi bine în echipă și te poți alege cu stres suplimentar.

Dragoste

Viața ta amoroasă va fi foarte intensă. Dar nu te mai mulțumeste faptul că actuala relație se bazează atât de mult pe amor. Spune-i direct ce îți mai dorești.

Sănătate

Obiectivul tău de a slăbi câteva kilograme nu va fi atins dacă nu pui preț și pe odihnă. Fără să mănânci și să dormi nu se cheamă că ții cură de slabire ci de îmbolnăvire!

Bani

Nu îți face nicio grijă în privința lor. Vei avea suficienți, ba chiar și ceva în plus. Încearcă doar să păstrezi în echilibru balanța venituri-cheltuieli.

Zodia Rac

Carieră

O să cam ai conflicte la locul de muncă, dar nu războaie. Mai degrabă te vei afla în competiție aproape permanent cu câte cineva.

Dragoste

Romantismul pe care il vei afișa îl va lua prin surprindere pe partener. Pare că știi ce vrei de la relația ta și ce ai căutat la ea.

Sănătate

Nivelul tău de energie va varia: când sus, când jos. Pe tine doar inactivitatea te poate îmbolnăvi cu adevărat, dar asta nu se va întâmpla.

Bani

Se știe că ești norocoasă la bani. Îți vei putea rotunji și mai mult veniturile făcând o afacere din hobby-ul tău.

Zodia Leu

Carieră

Foarte concentrată, prea concentrată pe carieră. Eforturile de a ieși în evidență au și părți bune, și părți rele. Vei stârni invidii.

Dragoste

Pot apărea mici probleme în relație, și dacă ești cu persoana potrivită, și dacă nu ești. Ai două soluții: ori repari, ori te retragi.

Sănătate

Vrei lucruri noi, experiențe noi, dar toate astea costă. Alimentația dezechilibrată, lipsa somnului și oboseala sunt calea scurtă spre epuizare.

Bani

Tepui pe economisit, pentru realizarea planurilor mărețe pe care le faci la începutul lui. Și o să-ți iasă, ia să vezi tu…

Zodia Fecioară

Carieră

Vezi lucrurile la fel de clar, te concentrezi la fel de bine și demonstrezi la fel de ușor cât poți. Aptitudinile tale sunt răsplătite și anul acesta.

Dragoste

Ce funcționează, nu trebuie schimbat. Ce îți oferă confort, nu trebuie deranjat. Comunicarea cu partenerul nu e grozavă, dar dacă rezistați și așa, ce mai contează?

Sănătate

Poartă-ți de grijă în continuare, așa cum ai făcut-o și până acum. Doar așa vei preveni orice posibilă îmbolnăvire.

Bani

Știi foarte bine să te organizezi în privința cheltuielilor, așa că ai toate șansele să poți pune ceva și la pușculiță.

Zodia Balanță

Carieră

Nu mai ai nimic de dovedit, nimănui. Toți știu că ești o profesionistă. Acum va trebui numai să împărtășești și celor care vin în urma ta.

Dragoste

Problemele trecutului rămân ale trecutului. Armonia din relația ta este rezultatul lecțiilor învățate.

Sănătate

Nu i-ai acordat niciodată atenție, dar a venit timpul să o faci. Sunt destule lucruri mărunte pe care le-ai ignorat. Așa că dacă nu vrei ca ele să devină mari…

Bani

Mai mult timp liber se transformă la tine în mai multe cheltuieli. Mare grijă la cheltuieli.

Zodia Scorpion

Carieră

E posibil să vrei să îți schimbi jobul pentru că… ți se pare plictisitor. Ai dreptate. Caută unul care să se potrivească abilităților tale.

Dragoste

Te-a caracterizat întotdeauna pasiunea, dar în 2020 parcă mai mult ca înainte. Pentru relația ta acest… amănunt va aduce o schimbare importantă.

Sănătate

Ai nevoie de ceva care să îți accelereze metabolismul prea leneș. Și nu neapărat medicamente sau suplimente alimentare. Era vorba despre sport.

Bani

Ai face bine să începi să-ți recuperezi și banii pe care i-ai dat cu împrumut anul trecut.

Zodia Săgetător

Carieră

Vei lucra mai mult, vei câștiga mai mult, vei fi apreciată mai mult. Cere să ți se ofere un proiect nou, pentru că îl vei duce cu succes până la capăt.

Dragoste

Singură sau într-o relație, vei face o schimbare importantă. Acesta este cel mai bun lucru pentru tine în această perioadă.

Sănătate

Posibile mici probleme ale aparatului digestiv, dar nu îngrijorătoare. Și ficatul se va resimți în urma oboselii, deci atenție!

Bani

Obții tot ce dorești. Și ceva peste. Meritat pe deplin. Anul acesta vei avea mai mulți bani ca niciodată, așa că poți face lejer și economii.

Zodia Capricorn

Carieră

Îți vor fi de mare ajutor clienții și contactele pe care le-ai realizat anul trecut. Te vor propulsa ca lider și vei fi recompensată pentru asta.

Dragoste

Te vei angaja într-o relație pe termen lung, pentru că a cam venit vremea. Chiar trebuia să duci lucrurile la nivelul următor…

Sănătate

Grija pentru interiorul tău nu ar trebui să scoată din joc grija pentru exterior. Vei realiza acest lucru și vei începe să iei măsuri ferme.

Bani

Și mai bine, și mai rău… Dar nimic care să îngrijoreze. Oricum, când va fi „mai rău’ va fi pentru că ai scăpat frâiele.

Zodia Vărsător

Carieră

Demonstrezi seriozitate, și asta îți crește mult cota. De aceea, nici când greșești nu bagă nimeni de seamă. Vei urca treaptă cu treaptă.

Dragoste

Atragi oamenii ca un magnet cu spontaneitatea ta! Printre ei este și cel potrivit ție. Vine fie din trecut, fie din cercul de prieteni. Dar perspectivele se schimbă.

Sănătate

O problemă mai veche de sănătate se întoarce și trebuie luată în serios. Și trebuie să iei o decizie în privința ei.

Bani

Dar ce sunt banii pentru tine? Niște hârtii. Cu cât le acorzi mai puțină importanță, cu atât vin la tine într-un număr mai mare.

Zodia Pești

Carieră

Pentru că nu mai există plăcere în ceea ce faci, nu există nici randament. Analizează ofertele pe care le vei primi în a doua jumătate a anului.

Dragoste

Pentru că viața socială îți va înflori, este foarte posibil să îl întâlnești pe El. Cu cât vei fi mai optimistă, cu atât mai repede se va întâmpla.

Sănătate

Obiceiurile proaste îți afectează sănătatea mai mult decât crezi, chiar dacă deocamdată te faci că nu vezi. Cineva drag te somează să spui STOP!

Bani

Unele probleme financiare vor pune în pericol un plan bine pus la punct. Nu dispera! Apar și soluțiile.

Ultima oră
20:15 - Restricțiile din Capitală, prelungite până pe 8 decembrie: Masca rămâne obligatorie / La ceremoniile de 1 Decembrie pot participa doar persoane vaccinate sau trecute prin boală (DOCUMENT)
19:40 - Testare pentru toate persoanele care sosesc în Marea Britanie. Condițiile de intrare în țară, înăsprite după depistarea unor infectări cu varianta Omicron
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)
16:30 - Marea Britanie a depistat două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană, așa-numita variantă Omicron
16:26 - Joe Biden plănuiește să discute cu Volodimir Zelenski și Vladimir Putin despre comasarea trupelor ruse la frontierele Ucrainei