Horoscop săptămânal 11-17 octombrie 2021: Urmează o perioadă favorabilă pentru nativii din Taur

Horoscop săptămânal 11-17 octombrie 2021: Urmează o perioadă favorabilă pentru nativii din Taur

Săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie vine cu tensiuni pentru o parte dintre nativi, susțin astrologii.

Horoscopul săptămânal pentru 11-17 octombrie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii și cu dragostea.

Horoscop pentru zodia Berbec în perioada 11-17 octombrie 2021

La început de săptămână ai putea întâmpina mici probleme de sănătate și ar fi bine să te ocupi ceva mai mult de acest aspect. Poate că lipsa odihnei este cauza problemelor și ar trebui să îți organizezi programul astfel încât să te relaxezi mai mult. Amână orice activitate care nu reprezintă o urgență.

Horoscop pentru zodia Taur în perioada 11-17 octombrie 2021

În această săptămână ar trebui să îți concentrezi toată atenția către sectorul profesional.

Sunt șanse mari să apară niște oportunități pe care ar fi bine să nu le ratezi. Dacă ai posibilitatea de a face o schimbare în carieră, nu rata ocazia.

Horoscop pentru zodia Gemeni în perioada 11-17 octombrie 2021

Concentrați-vă asupra mediului apropiat, arătați grijă și sensibilitate și veți fi plăcut surprinși de răspuns. Până pe 19 octombrie veți avea mai mult succes. Tot felul de evenimente de divertisment vor deveni o sursă de emoții pozitive.

Horoscop pentru zodia Rac în perioada 11-17 octombrie 2021

Este o săptămână în care trebuie să iei decizii în mod asumat, fără să îi lași pe cei din jur să te influențeze. Părerile lor te pot induce în eroare și te pot determina să faci greșeli majore.

Horoscop pentru zodia Leu în perioada 11-17 octombrie 2021

Nu ar fi exclus ca în această săptămână si iei decizia de a pune punct relației. Despărțirea ar putea reprezenta ultima soluție, mai ales dacă nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă.

Horoscop pentru zodia Fecioară în perioada 11-17 octombrie 2021

Va fi o săptămână plină pentru tine, având în vedere că vei avea de făcut foarte multe drumuri pentru a rezolva o serie de probleme de ordin administrativ. Va fi nevoie să îți împarți programul astfel încât să te ocupi și de treburile de la job. Vei fi mereu pe fugă.

Horoscop pentru zodia Balanță în perioada 11-17 octombrie 2021

Perioada este bună pentru o analiză aprofundată a situației actuale și a stabilirii priorităților. În această săptămână nu ar fi exclus să dai naștere unor conflicte puternice cu o persoană mai în vârstă din familie.

Horoscop pentru zodia Scorpion în perioada 11-17 octombrie 2021

În această săptămână, astrele te vor proteja și îți vor oferi ocazia de a te dezvolta pe plan profesional. Perioada vine și cu ceva apatie care vă îndeamnă să vă retrageți în zona voastră, uneori chiar și fără motiv anume.

Horoscop pentru zodia Săgetător în perioada 11-17 octombrie 2021

Pot să apară o serie de situații neprevăzute care te vor pune în dificultate. Aceste probleme de ultim moment te vor scoate din zona de confort și te vor determina să îți schimbi radical modul de a gândi.

Horoscop pentru zodia Capricorn în perioada 11-17 octombrie 2021

Nu va fi o perioadă ușoară, pentru că vă este greu să vă adaptați schimbărilor ce vin în lume. Nu puteți voi să schimbați mersul lucrurilor, iar pentru asta, nici nu trebuie să vă scufundați în pesimism și depresie.

Horoscop pentru zodia Vărsător în perioada 11-17 octombrie 2021

În săptămâna 11-17 octombrie 2021 pot să existe mai multe momente în care să fie nevoie să faci alegeri importante. Nu te grăbi, indiferent dacă cei din jur vor face presiuni asupra ta.

Horoscop pentru zodia Pești în perioada 11-17 octombrie 2021

Oamenii din jur vor încerca să îți taie aripile în această săptămână, dar nu vor reuși să facă acest lucru dacă tu nu le vei permite să facă asta. Dacă nu vă veți teme de niciun obstacol, veți putea acționa mai deliberat și mai prudent, iar o astfel de poziție poate fi eficientă în a rezolva probleme din trecut, sau poate da impuls inițial noilor succese în carieră.

Tags:
Ultima oră
18:54 - Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor – de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)
18:35 - Doar 8.103 persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, în ultima zi. Datele complete
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)