HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 26 MARTIE – 1 APRILIE 2018: Ce se întâmplă în zodia ta săptămâna aceasta

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 26 MARTIE - 1 APRILIE 2018: Ce se întâmplă în zodia ta săptămâna aceasta

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 26 MARTIE -1 APRILIE 2018 – Dorul de vacanță este accentuat și ar trebui să ții cont de asta. Ai nevoie de odihnă, liniște, detașare de iureșul cotidian și introspecție.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 26 MARTIE -1 APRILIE 2018 – O reevaluarea a situației în care te afli și a relațiilor în care ești implicat este binevenită. Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de îmbunătățiri pe termen lung.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 26 MARTIE -1 APRILIE 2018 – Ai prea puțină energie vitală ca să te mai ocupi de alții și de problemele lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 26 MARTIE -1 APRILIE 2018 – În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă combativitatea și dorința de implicare în prea multe activități sunt la cote mari.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU 26 MARTIE -1 APRILIE 2018 – Fii prudent, controlează-ți reacțiile și ai încredere că totul va fi bine!

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică