Horoscop zilnic – luni, 17 august 2020. Leii au parte de o schimbare, iar Berbecii au parte de o surpriză din partea persoanei iubite

Horoscop zilnic - luni, 17 august 2020. Leii au parte de o schimbare, iar Berbecii au parte de o surpriză din partea persoanei iubite

Uranus își face simțită influența, iar tot ce facem în acestă perioadă se va concentra, în mare parte, pe partea profesională.

Iată horoscopul pentru luni, 17 august:

Berbec

Nativii acestei zodii vor avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite. S-ar putea să vă petreceţi timpul într-o locaţie aleasă special pe gusturile voastre, sărbătorind un eveniment important din viaţă. Acum ar fi momentul potrivit să discutaţi şi despre viitor.

Taur

Taurii îşi dau seama astăzi că o persoană apropiată le trădează încrederea. Fie este vorba de un lucru minor, fie este ceva extrem de important, care le poate amenința viaţa amoroasă ori chiar profesională. Dacă nu aflaţi motivele trădării, ar fi indicat să păstraţi de acum distanţa.

Gemeni

Gemenii trebuie să se gândească bine astăzi la opţiunile pe care le au în ceea ce priveşte viața sentimentală. S-ar putea să depuneţi prea mult effort pentru o persoană care nu merită în totalitate atenţia voastră. Concentraţi-vă mai mult asupra voastră şi contemplaţi asupra altor alternative.

Rac

Voi singuri puteți să luaţi decizii importante, care vă pot schimba definitiv traseul vieţii, mai ales din punct de vedere profesional. Astăzi ați putea primi o ofertă generoasă de muncă, însă gândiţi-vă bine care sunt beneficiile şi ce nu ar fi potrivit la acest nou loc de muncă.

Leu

Poate a venit vremea unei schimbări. Leii ar trebui să privească spre trecut, pentru a-și asigura un viitor liniștit. În plus, o legătură demult uitată ar putea fi readusă la viață. Poate un prieten din copilărie, poate cu o rudă cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme.

Fecioară

Există posibilitatea să vă confruntați cu o situație nouă, iar recomandat ar fi să luați cursul evenimentelor în piept și să profitați la maxim de aceste momente. Nu vă fie frică să vă aventurați în ceva ce se poate dovedi extrem de plăcut.

Balanță

Nativii Balanță nu au chef de socializare astăzi. Evitați să vă implicați în prea multe discuții și abia așteptați să se termine ziua de muncă. Este o perioadă în care rutina v-a acaparat și luați în calcul posibilitatea schimbării locului de muncă.

Scorpion

Scorpionii discută azi, în special, de bani. Ori aveți mai puțini bani decât vă doriți, ori câștigați mai mulți bani decât v-ați fi imaginat. Oricum, ar trebui să fiți mai chibzuiți la cheltuieli.

Săgetător

Azi pare a fi ziua tuturor posibilităţilor. Dacă te vei strădui, rezultatul poate fi unul pe care ţi-l doreşti foarte tare. Cantitatea de energie și munca pe care o depui în tot ceea ce faci va dicta rezultatul pe care îl obţii.

Capricorn

V-ar face bine să faceți o pauză de la oamenii care par întotdeauna să se decidă în ultimul moment, atunci când aveți nevoie de ei. Apelați doar la una sau două dintre persoanele pe care știți că puteți conta întotdeauna.

Vărsător

Este o zi minunată pentru a flirta! Începeți o conversație și lăsaţi totul să vină de la sine. Nu este nimic rău în a flirta cu cineva, poate ieși ceva frumos.

Pești

Astăzi ar putea fi necesare câteva schimbări de ultimă oră, mai ales dacă ația ales să călătoriți. Din fericite, te vei putea adapta, indiferent de situaţie.