Horoscop zilnic – miercuri, 17 februarie 2021. Acești nativi vor fi promovați la locul de muncă ori vor primi o mărire de salariu

Horoscop zilnic - miercuri, 17 februarie 2021. Acești nativi vor fi promovați la locul de muncă ori vor primi o mărire de salariu
Foto: Pixabay.com

Nativii Scorpion au parte de o veste bună la locul de muncă. Fie unii dintre ei vor fi promovați, fie vor primi o mărire de salariu. Cert e că vor avea o zi excelentă.

Horoscopul zilnic pentru 17 februarie2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Carieră

Știi foarte bine cum să te faci remarcat. Încearcă însă să nu te aglomerezi și rămâi la activitățile și îndatoririle tale zilnice.

Dragoste

Te înțelegi perfect cu partenerul de viață, iar toate problemele din cuplu au dispărut, cel puțin pentru moment.

Sănătate

Nu uita să mai ajungi pe la sală. Dulciurile și preparatele delicioase pe care le-ai savurat în ultimul timp încep să își spună cuvântul pe abdomen.

Bani

Chiar dacă situația materială nu este pe roze, banii vor veni îndată și spre tine.

Taur

Carieră

Ești pregătit să îți asumi mai multe responsabilități, dar încearcă să nu stârnești individia în jurul tău. Mai multe persoane ar putea să își dorescă locul tău.

Dragoste

Nativii Taur se simt epuizați și nu mai reușesc să își găsească liniștea, așa că o decizie de moment este să se lase pe mâna partenerilor. Totodată au parte de dragoste din partea persoanei iubite.

Sănătate

Încearcă să nu consumi extrem de multă energie. La finalul zilei nativii Taur s-ar putea simți epuizați, așa că încearcă să nu faci prea mult efort.

Bani

Câștigurile neașteptate se ivesc, însă banii se vor duce repede plăcerile tale gurmande.

Gemeni

Carieră

Nativii Gemeni se bucură de șansele și oportunitățile pe care le-au creat în ultimele săptămâni. Veți fi apreciați în adevăratul sens al cuvântului.

Dragoste

Vești bune pentru nativii care sunt într-o relație de mulț timp, bat clopotele de nuntă. Partenerul pregătește o surpriză de proporții, iar relația voastră ar putea ajunge la un alt nivel.

Sănătate

Este recomandat ca nativii Gemeni să ia o pauză. Încercați să vă relaxați pentru câteva zile și să vă gândiți doar la lucrurile care vă aduc fericire.

Bani

Chiar dacă situația materială din prezent nu este cea pe care ți-o dorești, păstrează-ți optimismul și speranța.

Rac

Carieră

Racii sunt creativi și își doresc să se afirme la locul de muncă.

Dragoste

Racii trec printr-una dintre cele mai romantice perioade ale acestei luni. Partenerul sau partenera de viață este din ce în ce mai fericită lângă voi, iar relația amoroasă ar putea trece la un alt nivel.

Sănătate

Deși simți că ești lipsit de chef și energie, organismul tău este într-o stare de zile mari.

Bani

Orele petrecute în plus la locul de muncă încep să se vadă și la salariu.

Leu

Carieră

Deși nu îți stă în fire, simți nevoia să le spui superiorilor tăi că au greșit. Încearcă să abordezi situația cu tact și diplomație.

Dragoste

Te afli într-o relație care nu mai merge de foarte mut timp. Atât tu cât și partenerul sau partenera de viață aveți nevoie doar de curaj și hotărâre pentru a face pasul cel mare spre despărțire.

Sănătate

Viața ta este plină de peripeții și momente inedite, însă ești departe de momentul în care vei rămâne fără energie.

Bani

Încearcă să îți calculezi bine investițiile. Finalul săptămâniiar putea aduce cheltuieli neașteptate.

Fecioară

Carieră

Te bucuri de realizări la locul de muncă, chiar dacă în plan personal treci printr-o criză existențială. Încearcă să fii recunoscător în fața superiorilor, iar efoturile îți vor fi apreciate.

Dragoste

În plan amoros, nativii Fecioară se bazează pe intuiți. Cei singuri fac tot posibilul să cunoască persoana potrivită în timp ce nativii aflați într-o relație simt că povestea de iubire pe care o trăiesc merge către un viitor strălucit.

Sănătate

Ai o stare de spirit proastă în prima parte a zilei. O veste neașteptată însă te va bucura însă duminică.

Bani

Încearcă să fii mai cumpătat. Cheltuielile excesive din ultima perioadă nu îți vor aduce nimic bun.

Balanță

Carieră

În sfârșit ai găsit un job care te satisface. Actualul loc de muncă îți aduce multă bucurie, iar colectivul te face mereu să te simți apreciat.

Dragoste

Iubirea adevărată va apărea atunci când te aștepți mai puțin. Chiar dacă dragostea nu a fost punctul tău forte în ultima perioadă, vei cunoaște în curând persoana cu adevărat specială pe care o aștepți.

Sănătate

Odihnește-te cât poți de mult în următoarea perioadă. Nu uita nici de sport și încearcă să îți menții o dietă echilibrată.

Bani

Este un moment bun să investești în tine. Poți cheltui sume modice pentru a învăța o limbă străină, sau pentru a-ți dezvolta latura artistică.

Scorpion

Carieră

Te bucuri de o veste bună la locul de muncă. Fie ca va fi o provomare sau o mărire de salariu, noutățile îi vor face mândrii pe membrii familiei.

Dragoste

Ești iritat din cauza evenimentelor recente, însă dragostea te pândește la tot pasul. Nativii aflați într-o relație ar trebui să se gândească foarte bine dacă ei satisfac așteptările partenerilor, înainte să aibă pretenții de la jumătatea iubită.

Sănătate

Deși relațiile cu cei din jur merg bine, te vei simți încordat. Indiferent ce probleme ar putea apărea, încearcă să le rezolvi pe rând.

Bani

O veste neașteptată te va face să cheltui mai mulți bani, față de suma deja propusă.

Săgetător

Carieră

Ai încetat să îți mai asumi riscurile, iar planurile tale de afaceri au fost date peste cap. Ai răbdare și nu înceta să crezi în visurile tale.

Dragoste

Trăiești clipe pline de romantism alături de persoana iubită. Bucură-te de fiecare moment în doi și încearcă să acorzi cât mai multă atenție nevoilor jumătății tale.

Sănătate

Încearcă să îți întărești sistemul imunitar și nu ignora măsurile de protecție.

Bani

Banii vin și pleacă așa că încearcă să faci cât mai puține investiții.

Capricorn

Carieră

Gândește-te de două ori atunci când primești un sfat și vezi ce ar fi mai bine pentru tine din punctul tău de vedere.

Dragoste

Partenerul tău este cât se poate de îndrăgostit de tine. Jumătatea ta știe deja că își dorește să își petreacă toată viața în brațele tale, doar că așteaptă momentul potrivit să îți spună acest lucru.

Sănătate

Găsești răbdarea și tăria necesară pentru a depăși orice obstacol îți apare în cale.

Bani

O surpriză fericită ar putea apărea în viața ta.

Vărsător

Carieră

Îți petreci mare parte din timp acasă, încercând să descoperi lucruri noi despre tine, dar și să îți pui ordine în gânduri. Astfel, la finalul zilei știi exact ce vrei de la viitor.

Dragoste

După o perioadă în care v-ați neglijat reciproc, tu și partenerul tău începeți să vă acordați timpul de care avețti nevoie. Vă veți bucura de aprecierea și atenția persoanei iubite. Nativii singuri au șansa să întâlnească o persoana cu adevărat specială.

Sănătate

Te vei bucura de câteva ore de relaxare în aer liber. Încearcă să îți echilibrezi și alimentația.

Bani

Un câștig neașteptat ar putea apărea la cest final de săptămână.

Pești

Carieră

Ești plin de idei originale, iar energia și puterea de concentrare sunt două dintre aspectele de care te bucuri din plin în această zi.

Dragoste

Partenerul de viață nu se poate înțelege cu tine. Ești încăpățânat și nu vrei să asculți și o altă părere. Nativii singuri însă se bucură de o zi plină de optimism. Veți descoperi că vă atrage o persoană la care nu vă așteptați.

Sănătate

În ciuda aspectelor pozitive din viața ta, te simți lipsit de energie. Încearcă să iei lucrurile pe rând și să te relaxezi.

Bani

Ziua începe cu o serie de cheltuieli neașteptate.