HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018

HOROSCOPUL ZILEI de joi arată că majoritatea nativilor nu au o zi tocmai bună.

Berbecul are o zi bună din punctul de vedere al relației cu partenerul, Săgetătorul pune cariera în centrul atenției, iar Vărătorul muncește cu sârg, scrie lyla.ro.

Cineva îl împinge pe Rac într-o direcție care nu i se potrivește deloc, iar Leul se simte ciudat într-un anturaj în care, altădată, era ca acasă.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Berbec

Iubirea te face să te simți bine în pielea ta și îl vezi și pe cel drag într-o lumină desăvârșită.

Totul ți se pare perfect atunci când iubești și când primești aceleași sentimente înapoi, de aceea ești mult mai generos în gesturi de afecțiune.

Cei la care ții au numai de câștigat de pe urma acestei abundențe de emoții frumoase și gânduri bune pe care le oferi pe tavă, pentru că, atât timp cât îi știi pe ei fericiți, că se bucură de ceea ce ai tu de oferit, ție nu-ți mai trebuie nimic în schimb.

Mai pui o cărămidă la relația perfectă la care îți aduci contribuția zi de zi și ești mulțumit de perspectivele promițătoare.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Taur

Ai curajul propriilor opinii, nu sta în banca ta lăsându-i pe alții să-și dea cu părerea, când ai și tu atâtea comentarii interesante de făcut.

Poate ideile tale sună un pic altfel, mai îndrăznețe sau mai moderne și greu de acceptat de ceilalți, dar într-o zi lumea îți va da dreptate și va ajunge la vorba ta.

Ești un vizionar, cu un pas înaintea multora, dar nu trebuie să taci doar pentru că vezi lucrurile altfel.

Poți fi un deschizător de drumuri pentru cei care nu au curaj să se aventureze spre direcții nebătătorite.

Fii tu cel care le arată că se poate și altfel, că există și alte variante, și poate prin exemplu personal te vor urma!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Gemeni

Orice lucru minunat are la bază un sacrificiu și merită să faci și tu astfel de gesturi ca să poți duce mai departe ce ai început.

Azi trăiești, la nivel personal, ceva din balada meșterului Manole, pentru că sacrifici ceva pentru visul tău cel mare.

Nu te gândi la ce renunți sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obține la capătul acestor eforturi.

Merită, deci nu mai analiza tributul ce se cere plătit, pentru că recompensa pe care o vei obține la final e un puternic sentiment de satisfacție, de împlinire, care contrabalansează perfect toate aceste emoții negative trecătoare.

Nu contează suferința de acum față de bucuria de la capăt!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Rac

Cineva te împinge într-o direcție care ție nu ți se potrivește deloc, deci ai grijă încotro te îndrepți.

Poate fi un susținător fervent, te împinge de la spate și te încurajează gălăgios și convingător, dar nu cumva te influențează într-un sens care numai pe el îl avantajează, nu și interesele tale?

Deschide bine ochii înainte de a continua acest drum, pune serios în balanță ce ai tu de câștigat din acest efort, pentru că e posibil ca tu să nu obții ceea ce celălalt promite cu entuziasm.

El a simțit slăbiciunea sau sensibilitatea ta și profită de asta: tu ai putea fi cel cu munca, și el cu victoria finală.

Nu accepta să fii condus în acest fel!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Leu

Te simți ciudat într-un anturaj în care, altădată, erai ca acasă, dar de data aceasta te încearcă o emoție greu de controlat.

Parcă ai presimți că una din persoanele care îți țin companie are ceva de ascuns, de aceea preferi să ții distanța și să nu te deschizi prea mult în fața să.

Poate ar fi bine să mai aștepți o vreme, să vă cunoașteți mai bine, să căpătați încredere unii în alții, înainte de a începe să vă expuneți fiecare detaliile cele mai personale.

Unii abia așteaptă să afle ceva interesant despre tine și apoi să spună la toată lumea ce au aflat, deci discreția și respectarea intimității ar fi recomandabile.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Fecioară

Oricât ai încerca să rămâi diplomat și amabil în mediul în care te afli, nu poți tolera la nesfârșit atitudinea agresivă a unora din jur.

Te abții până la un punct să nu ripostezi, să nu răspunzi la atacuri, dar încearcă să nu folosești aceleași arme ale celor care te atacă, adică adu-ți aminte întotdeauna de bune maniere, de politețe, de toleranță, ca să nu arăți inamicilor tăi că te irită.

Zâmbește, chiar și fals dacă e nevoie, dar nu riposta la fel de dur ca ceilalți, ca să nu le dai satisfacție că te-au enervat.

Ei exact asta urmăresc: să te scoată din pepeni!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Balanță

Fii atent cum te porți azi în fața unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sancționa aspru.

Nu ai dori să atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci și suporți o situație chiar dacă nu ești deloc de acord cu ea.

Consideri că uneori trebuie să mai accepți și condiții defavorabile, conștient că acestea sunt prețul ce se cere plătit pentru succesele tale viitoare.

Oricum tu ești obișnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine să tolerezi situația.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Scorpion

Valoarea ta este contestată de o serie de colegi invidioși pe tine, dar nu te lași tu doborât de aceștia.

Dimpotrivă, când vezi că ai rivali, înseamnă că ești valoros și trebuie să ții la ideile tale până în pânzele albe.

Totuși, ascultă și părerile celorlalți, chiar dacă par diametral opuse alor tale, pentru că au și ei suficiente argumente pentru a se face auziți, doar că tu ești cu un cap deasupra lor și te faci auzit mai ușor.

Agresivitatea lor nu îi ajută să își impună părerile, ci doar să tulbure puțin apele, dar până la un punct au și ei dreptate.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Săgetător

Cariera este în centrul atenției, de parcă a sosit un moment decisiv pentru viitorul tău profesional.

Te-ai pregătit puternic, ai studiat, ți-ai făcut temele cât ai putut de bine iar acum te prezinți cu încredere în fața unei comisii care are rolul de a-ți verifica atent cunoștințele acumulate.

Ești sigur pe tine iar această atitudine de bun profesionist te va ajuta să lași o impresie perfectă ce poate atrage o notă maximă la orice gen de confruntare: examene, concursuri, interviu de angajare etc.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Capricorn

Te cam opui schimbării, deși, în sinea ta, îți dai seama că nu mai poți continuă în aceeași direcție ca până acum.

Sufletul tău vrea altceva, dar totodată îi este frică să ia decizii.

Poate ar fi bine să lași lucrurile să curgă de la sine, o vreme, până te obișnuiești cu ideea că va veni și momentul schimbării, la un moment dat.

Când vei fi prins deja în iureșul acelor transformări inevitabile, le vei accepta ca atare.

Uneori, cel mai ușor să înveți să înoți, e să fii aruncat direct în apă.

Cam așa pășești și tu acum: ești aruncat în toiul unei furtuni reformatoare și te adaptezi din mers noului, fie că ești sau nu dornic de schimbare.

Vei fi, până la urmă!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Vărsător

Muncești cu sârg, pentru că ai nevoie de bani și ești convins că la finalul eforturilor de acum te așteaptă și rezultatele palpabile pe care le aștepți.

Ba chiar ești capabil să lucrezi și peste program, peste puterile tale practic, pentru că fiecare ora care trece te apropie și mai mult de roadele pe care le visezi.

Merită să tragi tare acum, pentru că nu mai e mult până la scopul propus, dar nici nu alunecă spre exces de zel sau extenuare, care te pot face să greșești.

Organizează-te mai bine, fără a-ți consuma toate resursele de energie.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Pești

Uneori, nu știi să profiți de șansele bune ci le lași să treacă pe lângă tine din cauza inhibițiilor sau a neîncrederii în propria persoană.

Ți se oferă pe tavă un moment benefic ție, dar s-ar putea să nu pui mâna pe el din cauza pesimismului.

Spui nu la orice, îți găsești numai defecte și dacă îți pui singur bețe în roate, cum ai vrea să duci la capăt ceea ce ai început.

Te lași prea repede învins de obstacole și nu ai de ce te agăța ca să scapi de această stare de neputință.

Ai tendința de a da vină numai pe tine sau pe ghinion.