HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 30 MARTIE 2018

HOROSCOPUL ZILEI de vineri arată că majoritatea nativilor au un sfârșit de săptămână bun.

Nativul Gemeni are un schimb continuu de emoții, Fecioara are o creativitate bogată, iar Capricornul are norocul de a discuta cu o persoană inteligentă, care îi inspiră respect și încredere, scrie lyla.ro.

Taurul este înconjurat de persoane care-l trag înapoi, iar Balanței nu-i dă pace o amintire urâtă.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Berbec

Ceva din interiorul tău îți spune să nu duci mai departe un plan care a început să scârțâie.

E semn că trebuie să faci unele modificări la ceea ce făceai, că sensul în care mergi nu duce nicăieri sau se va împotmoli când îți va fi lumea mai dragă.

Nu ceilalți sunt cei care îți oferă azi cele mai bune sfaturi, ci chiar intuiția ta, mult mai limpede și mai ascuțită, dar și mult mai tranșantă.

Ea îți zice: oprește-te, cei din jur îți spun să mai încerci, să vezi încotro te îndrepți, dar de data aceasta vocea interioară e mai sonoră și are dreptate.

Ascult-o doar pe ea!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Taur

Nu poți face nici un pas mai departe dacă te înconjori de oameni leneși, triști, pesimiști, negativiști.

Dacă vrei ceva de succes, alege-ți cu exigență tovarășii.

Azi ai în jurul tău persoane care te trage mai mult înapoi, care așteaptă doar să li se dea și să li se facă, care se arată neputincioși și săraci în idei, așa că de aici trebuie să înceapă reușita ta: în a-ți găsi cei mai buni parteneri de muncă.

Vei simți imediat dacă mediul în care intri e pozitiv sau negativ, ca atare nu acceptă chiar orice.

Degeaba ești tu plin de elan și de creativitate dacă ceilalți spun nu se poate sau nu e bine la tot ce propui, deci te descurci mai bine fără ei!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Gemeni

Iubirea nu trebuie să fie pasivă, calmă, în care doar să aștepți să ți se ofere ce ai nevoie, ci e un schimb continuu de emoții, de sentimente, de servicii oferite unul altuia.

Implică-te mai mult, și cel drag oferă multe dar totodată pretinde și de la tine să oferi mai mult, deci nu fi nici comod, bucurându-te doar de darurile sale, nici egoist, așteptând să fii doar tu onorat, răsfățat, luat în seamă.

Ceea ce îți place ție îi place și celuilalt, ca atare participă și tu cu aceleași resurse la jocul iubirii.

Vei vedea ce efecte fantastice are reciprocitatea, cooperarea, dialogul sincer și schimbul echitabil de gesturi frumoase.

Primești – dăruiești, dar și invers!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Rac

Te-ai cam jucat cu răbdarea celor din jur și acum vezi consecințele atitudinii tale ușuratice: oamenii nu mai au încredere în ce le spui.

Fă un efort să le recapeți încrederea, arătându-le că a fost doar amuzament din partea ta și nicidecum vreo intenție negativă.

Ironia, glumele, spiritul jucăuș nu e gustat de toată lumea, deci folosește-le cu grijă.

Dacă dai peste niște oameni care simt orice glumă drept atac la persoană, fii sigur că reacția lor va fi complet nepotrivită mesajului pe care vrei tu să-l transmiți.

Adaptează-ți vocabularul, tonul, modul de a vorbi și de a glumi în funcție de starea psihică a celui din fața ta, ca să nu jignești pe cineva aflat în toane proaste care crede că ai ceva cu el.

Nu face haz de necaz chiar la orice!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Leu

Nu vrei să te mai implici în activitatea unui prieten care nu știe să-și arate recunoștință pentru faptul că cei de lângă el îi sunt aproape.

Ai făcut-o de atâtea ori și nu l-ai mulțumit niciodată și nici măcar nu a știut să aprecieze ce au făcut alții pentru el, ca atare azi nu mai vrei să participi.

De ce să-ți consumi timpul și energia pentru binele lui?

Mai bine îți vezi de ale tale și refuzi cât poți de elegant, căutând scuze.

Nu mai pune atâta suflet în problemele altora, când ei nu știu decât să profite de bunăvoința ta!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Fecioară

La mintea logică și organizată cu care ești înzestrat, azi se mai adaugă un mare atu: o creativitate bogată!

Dacă le vei corobora într-un sens comun, ai putea avea parte de succese deosebite, pentru că mintea și imaginația pot scoate la iveală adevărate capodopere.

Evident, nu trebuie să fie planuri mărețe și megalomanice, ci chiar și cele mai banale aspecte ale vieții de zi cu zi pot beneficia de aceste resurse minunate pentru a găsi soluții creative și inteligente deopotrivă.

Dacă dai examene, lucrări, scrii sau vorbești în fața publicului, te bazezi atât de cunoștințele tale bogate dar și pe un talent grozav de a pune în pagină sau în scenă informația.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Balanță

Nu te poți debarasa de o amintire urâtă din trecut care are încă efecte negative asupra ta.

Ar fi trebuit să uiți demult acele momente triste, dar tu continui să te ții de acea situație neplăcută pe care o porți în memorie ca pe o pată neagră a vieții tale.

S-ar putea să se ivească acum ocazia de a repara greșeala, de a șterge această pată din amintirea sau de pe reputația ta, dar de tine depinde ce eforturi faci pentru a da totul uitării.

E vremea să uiți, să ierți, să repari, să recunoști greșeala și să mergi mai departe eliberat.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Scorpion

Nu cu nervi și nici cu ambiție vei depăși situația în care te afli acum, ci cu enormă toleranță.

Cheamă-i pe cei dragi alături, pentru că prezența lor va avea efecte relaxante asupra ta.

Ori de câte ori vei ridica tonul, partenerul de viață te va trage de mânecă.

Dacă vii nervos acasă, copiii te vor înconjura cu iubire și distracție și vei uita motivele de supărare de peste zi.

Cel mai bun medicament împotriva tuturor motivelor de stres de pe parcursul zilei se va dovedi a fi familia, ca atare lasă toate grijile la ușă atunci când te întorci acasă și primește leacul lor miraculos!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Săgetător

Nu pune la suflet nici criticile care vin de la ceilalți, nici ironiile deșănțate cu care te tratează unii azi, pentru că nu au intenții negative.

Așa sunt unii, mai nervoși și își eliberează nervii pe oricine, dar noroc că nu se resimte totuși energie negativă în replicile lor.

Clar că sunt glume neadecvate pentru starea în care te afli acum, dar ce-ar fi să le răspunzi cu aceeași monedă?

Dacă întorci armele către ei și îi ataci cu aceleași ironii, îi vei dezarma mult mai repede decât dacă te-ai înfuria și ai face-o pe jignitul.

Și tu te poți folosi de umor cu aceleași efecte!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Capricorn

Ai norocul de a discuta azi cu o persoană inteligentă, care îți inspiră respect și încredere.

Te poți baza întru totul pe informațiile pe care ți le transmite, pentru că ele vin din experiența sa bogată din domeniul în care tu încă faci pași timizi.

Îl poți considera un foarte bun profesor pentru că ai enorm de învățat de la el.

E o școală sau o predare de ștafetă, pentru că el îți încredințează acum un bagaj de cunoștințe de care te vei folosi începând de azi.

Va veni ziua când și tu vei transmite mai departe ceea ce primești acum, deci deschide-ți memoria pentru că în curând tot ce afli își va demonstra utilitatea.

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Vărsător

Te înarmezi cu toată puterea pentru a te avânta într-un proiect nou de anvergură care va necesita resurse imense de energie din partea ta.

Le ai la dispoziție, există ceva ce te motivează îndeajuns de bine ca să te apuci serios de acest plan măreț.

Cât timp ai ceva de câștigat de pe urma acestui demers (autoritate, succes, recunoaștere sau doar un premiu motivant), nimic nu te poate opri din elan.

Nu e o noutate la tine o atitudine atât de răzbătătoare și puternică, pentru că deții resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar și cu cei mult mai puternici decât tine.

Cu cât mai dificilă provocarea, cu atât mai mare ți-e ambiția!

HOROSCOPUL ZILEI pentru Zodia Pești

Felul în care te comporți supără pe cei care te ascultă și nu faci altceva decât să creezi animozități în jurul tău.

Ești stresat, se vede că ceva nu-ți convine, dar chiar dacă ai motive să o faci pe supăratul, încearcă să nu-ți eliberezi nervii pe cei din jur, pentru că le strici și lor tot cheful.

Ești implicat într-un fel de război cu toată lumea, dar nu ești singurul în această situație, de parcă ai aduna alături de tine mai multe persoane cu același of, dorind să militați împreună pentru un drept sau pentru un scop.

Nu prea sunt șanse să obții victoria, ca atare mai redu tonul, cât de cât.