HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță – Nu prea ai cu cine colabora eficient, în ciuda dorinţei tale de a construi ceva concret.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță – Când te uiţi în jur, e cam gol sau, chiar dacă te afli în cel mai aglomerat mediu, nu ai parte de tovarăşi prea cooperanţi.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță – Toate propunerile tale rămân fără ecou, nu ating coarda celor care te ascultă, ca atare, dacă vrei o zi de succes, fă pe cont propriu tot ce ţi-ai propus.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță – Nu apela la alţii pentru că unii spun nu din start ori din comoditate, ori din neîncredere (în tine sau în forţele lor), ori dintr-un dezinteres vizibil.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță – Tu, în schimb, ai un interes foarte bine stabilit şi nu pierzi timpul degeaba: te apuci de treabă, în ciuda tuturor afronturilor şi lucrurile chiar evoluează!

Ultima oră
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie