HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță – Nu te baza azi pe cine știe ce presentimente negative care te încearcă, pentru că ele sunt oglinda propriilor tale temeri.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță – Bucură-te de lucrurile bune care ți se întâmplă, descoperă partea frumoasă a activităților de care te ocupi și nu te crampona în piedici minore.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță – Tu ești cel care le face să pară mai mari decât sunt în realitate, pentru că le alimentezi cu îndoieli, cu presupuneri, cu impresii amăgitoare, cu emoții negative ce le fac să sporească fără rost.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță – Acceptă lucrurile așa cum sunt, fără scenarii fanteziste care strică din efectele realității.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță – Vezi motivele de bucurie și de satisfacție din tot ce se petrece, nu ceea ce bănuiești tu că s-ar ascunde în spatele aparențelor.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Balanță – Dacă nu se ascunde nimic rău?