HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Te cam opui schimbării, deși, în sinea ta, îți dai seama că nu mai poți continuă în aceeași direcție ca până acum.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Sufletul tău vrea altceva, dar totodată îi este frică să ia decizii.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Poate ar fi bine să lași lucrurile să curgă de la sine, o vreme, până te obișnuiești cu ideea că va veni și momentul schimbării, la un moment dat.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Când vei fi prins deja în iureșul acelor transformări inevitabile, le vei accepta ca atare.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Uneori, cel mai ușor să înveți să înoți, e să fii aruncat direct în apă.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Cam așa pășești și tu acum: ești aruncat în toiul unei furtuni reformatoare și te adaptezi din mers noului, fie că ești sau nu dornic de schimbare.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 29 MARTIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Vei fi, până la urmă!

Ultima oră
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii
16:22 - Răzvan Cherecheș: „Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă lungă, cu multe restricții!”
16:16 - Motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase l-a dat de gol: „Eu așa am înțeles”