HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni
Sursa: pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Joci un rol important în treburile unor persoane care şi-au cam pierdut direcţia.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Sunt debusolaţi, confuzi, nu au nicio cale de ieşire din impasul în care se simt blocaţi şi aşteaptă de undeva o soluţie.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Salvarea vine de la tine, pentru că ai toate calităţile unui bun îndrumător, sfătuitor, profesor la nevoie.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Şi tu ai învăţat de la alţii ce e de făcut în astfel de situaţii, ca atare a venit vremea să transmiţi mai departe informaţiile acumulate cândva, care formează acum experienţa ta de viaţă.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Ai răbdare cu cel din faţa ta, pentru că are nevoie de ceva timp să pună în aplicare sfaturile tale.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Gemeni – Fii conştient că nici un elev nu învaţă de la prima lecţie, ci prin recapitulare continuă.

Ultima oră
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii
16:22 - Răzvan Cherecheș: „Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă lungă, cu multe restricții!”
16:16 - Motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase l-a dat de gol: „Eu așa am înțeles”