HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Niciodată nu vei mulțumi pe toată lumea și niciodată nu vei scăpa fără să fii bârfit și comentat pe toate părțile.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Gura lumii – slobodă, dar nu trebuie să te oprești tu din elan doar pentru că alții n-au altceva de făcut decât să vorbească despre tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Gemeni – La originea acestor bârfe ar putea fi succesele tale financiare, achizițiile recente pe care le-ai făcut numai tu știi prin ce eforturi, dar oamenii, dacă te văd cu mașină nouă sau cu telefon scump, încep să te invidieze și să te vorbească pe la spate.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Învăluie-i mai departe într-un val de iubire și bunătate, pentru că numai așa te poți proteja de efectele gândurilor lor diametral opuse ție.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Bucură-te de prosperitatea ta!

Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Cine seamănă vânt culege furtună. PNL a promis românilor patru ani de pace și stabilitate politică, dar niște decizii unilaterale au dus la o criză politică, care afectează grav România (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de înțelegere cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)