HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu – Nu ești chiar în apele tale, deși, de obicei, ai un tonus ridicat indiferent de mediul în care te afli, dar de data această te simți ca printre străini.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu – Ai impresia că toți au ceva cu tine, că ești atacat din toate părțile, că nimeni nu e de partea ta, dar e o impresie greșită.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu – Mulți oameni arțăgoși se mișcă azi prin preajma ta și, pentru că psihicul tău e ceva mai sensibil, vezi și ceea ce nu există.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu – Ar fi bine să te relaxezi și să nu mai vezi în jurul tău doar inamici, pentru că problema e la tine, deoarece agravezi situația, tratând-o ca pe un atac la persoană.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 28 MARTIE 2018 pentru Zodia Leu – Dar nu e deloc așa: ei sunt nervoși, tu sensibil, și de aici furtună!

Ultima oră
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)
20:11 - Sorin Cîmpeanu: Certificatul digital nu este o regulă aplicabilă în școli / Se discută și o posibilitate de extindere a testării (VIDEO)
19:55 - DSU o contrazice pe Dana Budeanu și lămurește situația de la Floreasca: Sunt internați 11 pacienți în ATI, dintre care doar 3 sunt vaccinați cu schema completă
19:48 - Sorin Cîmpeanu: Dacă se păstrează viteza de creștere a incidenței în București, vom ajunge la 6 la mie în octombrie. Previziunile specialiștilor spun că pragul va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă (VIDEO)
19:31 - Campania de vaccinare înaintează lent: Circa 12.000 de persoane vaccinate în 24 de ore
19:29 - Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)