HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Rac
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Rac – Ai o stare mai pasivă, mai distantă, care dă de înţeles că eşti în faţa unui abandon.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Rac – Nu mai ai puterea sau interesul de a continua un drum de la care nu mai ai nimic de câştigat, şi ceva îţi spune că cel mai bine e să laşi totul baltă acum.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Rac – Consideri că ai făcut tot ce se putea pentru a salva situaţia, dar probabil e cel mai înţelept lucru pe care îl poţi face în acest moment: să închizi acest capitol şi să te detaşezi de toate.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Rac – Ce era de învăţat de aici, e deja asumat şi acumulat în experienţa ta de viaţă, deci nu insista să mai trezeşti la viaţă un proiect care nu mai evoluează.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 05 IUNIE 2019 pentru Zodia Rac – Ai meditat asupra lucrurilor şi ai ajuns la concluzia curajoasă că cel mai bine e să pui punct aici şi acum.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică