Luna Nouă în Fecioară pe 7 septembrie 2021. Horoscop Alina Bădic pentru fiecare zodie

Luna Nouă în Fecioară pe 7 septembrie 2021. Horoscop Alina Bădic pentru fiecare zodie

Luna Noua în Fecioară va avea loc în data de 7 septembrie 2021. Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie în parte și a precizat ce schimbări vor apărea în viața fiecărui semn.

Lună Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Berbec

Nativii berbec au obligația de a pune în practică obiectivele personale. Șansa de a începe ceva cu grad mare de originalitate, fără a întreba prea multe persoane dacă este bine sau nu să faceți acest lucru.

O atitudine benefică față de bani va atrage zilele acestea succes în zona finanicară. Câteva zile ideale pentru a găsi soluții și pentru a rezolva orice blocaje. O dimensiune nouă pentru nativii  berbec.  Reușită acolo unde până acum au fost doar vise.

Capacitate de clarviziune, grație prezenței saturniano jupiteriene pe casa Vărsătorului. Succesul va veni prin muncă și răbdare, victoria este a perseverenților. Puteți executa schimbări radicale, însă pe linia dumneavoastră de destin.

Ce scop aveți pe termen lung? Încercați să îi dați importanța cuvenită. Poate avea o mare greutate în timp ceea ce puneți acum în practică. Orice idee este binevenită, dacă aspectele astrale o susțin.

În funcție de astrograma personală, puteți aprecia exact care este zona în care aveți cel mai mare grad de reușită, descoperiți importanța lucrurilor spune în timp util, fără a peria pe nimeni… dar cu substrat.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Taur

Lecția de viață  zilele următoare este una mai specială pentru nativii taur. Trebuie să găsiți calea spre eficiență maximă, să vă exprimați foarte clar social… dar nu neapărat ambițios, să fiți corecți la toate nivelele, accesând puterea binelui. Vă deranjează anumite aspecte? Ignorați orice zonă negativă, fiți cât se poate de constructivi.

La nivel sufletesc vă doriți să fiți acea persoană optimistă, cu multă putere de concentrare, capabilă să aducă vești bune celor dragi și să le facă darurile pe care și le doresc cel mai mult. Apar situații favorabile, însă nu grăbiți nimic. Orice lucru intră pe făgașul lui la momentul potrivit. Înțelegeți adevărul interior, extrageți esența din tot ceea ce vi se întâmplă.

Care este identitatea celor cu care colaborați? Veți afla! Stabilitate în urma unor discuții lămuritoare. Succes pentru cei curajoși, pentru inițiatori și pentru voluntari. Evitați formalitățile, treceți la subiect în problemele materiale importante.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Gemeni

Cuadratura Saturn Uranus, alături de fenomenul de lună nouă de pe 7 septembrie atrage șansa pentru nativii gemeni de a începe ceva unic cu adevărat, ceva în care să investitiți toată priceperea dumneavoastră. Puteți interveni asupra propriilor energii, astfel încât nimic să nu vă mai deturneze de la ceea ce este autentic în viața dumneavoastră.

Simțiți forța de a dărui și de a face ceva nou. Șansa materializării unor proiecte la care lucrați de ceva timp. Veți vedea efectul muncii dumneavoastră, avantajati puternic fiind de prezenta Soarelui pe semn mercurian, în aspecte favorabile cu Uranus și cu Pluton pe semne de pământ.

Sinteză a vieții, care vă va ajuta în viitor. Faceți ceva atât de veridic, încât să vă mulțumească cu adevărat sufletul în viitor. Evitați lucrurile discutabile! Saturn, marele profesor al karmei vă educă exact acolo unde nu ați dat randament până acum cu adevărat.

Respectați tot ceea ce vine către dumneavoastră pe filieră astrală, astfel încât să aveți realizări semnificative. Pe linia corectă de Destin toată săptămâna.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Rac

Luna nouă pe semn mercurian vă răscolește substanțial gândurile, ducând la renegocierea unor afaceri, pe care nu le-ați valorificat corect la momentul respectiv.

Moment în care trebuie să abordați foarte serios orice îndatorire profesională, situații germinative favorizate de destin… crestere în diferite domenii ale vieții, grație trigoanleor pe semne de pământ.

Cu Saturn și Jupiter pe casa Scorpionului este foarte important să vă raportați corect la cei cu grad ierarhic superior, mai ales la persoanele care v-au susținut în calitate de șefi. Evenimentele cu care vă veți confrunta săptămâna viitoare vă vor maturiza cu adevărat și vă vor astrage atenția asupra domeniilor în care sunteți cu adevărat talentați.

Echilibru profesional, doar dacă vă aliați cu persoane care au același nivel de pregătire cu dumneavoastră. Reușita profesională se bazează în această perioadă pe acțiuni de tipic saturnian și jupiterian, care au coerență și care presupun o reală concentrare pe lucruri productive.

Nu irosiți energia pe chestiuni banale sau lucruri fără rost. Protecție pe tot ceea ce faceți productiv, dar oarecum și în folosul altora.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Leu

Nimeni și nimic nu se îndoiește de bunele dumneavoastră intenții. Nu puteți dezamăgi pe nimeni, însă vă puteți dezamăgi singuri… neglijând complet lucrurile care până acum aveau cu adevărat importanță pentru dumneavoastră.

Ceva va juca un rol important  săptămâna viitoare, astfel încât fenomenul de lună nouă vă găsește foarte pozitivi în a începe ceve deosebit și inedit.

Foarte bun moment pentru investiții, achiziții, pe care vi le doreați de ceva vreme. Nu vă îngrijorați… puteți remedia în timp util tot ceea ce vi se pare acum că nu funcționează conform standardelor cu care sunteți obișnuiți. Mare capacitate de a sintetiza polaritatea „corect incorect|” din anturajul apropiat… acces la elemente spirituale, apropiate karmei dumneavoastră.

Cum vă împăcați cu elementele de fatalitate din trecut? Remediere, grație accesului la informații elevate și credinței. Leii sunt încurajați să se înțeleagă mai bine, apelând la ajutorul zonei spirituale. Nu aveți idee ce minuni poate face o apropiere de biserică.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Fecioară

Cum îți așterni, așa dormi… să fie valabil și pentru nativii fecioară sau doar pentru cei care îi agresează pe aceștia? Veți avea satisfacția de a vedea anumite reglaje karmice cu ochii dumneavoastră. Așadar, persoanele care v-au nedreptățit într-un fel sau altul, vă vor veni în ajutor fără un motiv anume sau vă vor cere iertare din senin.

O Lună Nouă spirituală, cu satisfacții pe zona sufletească. Însă, exact cum am mai spus… sunt vremuri speciale, în care nimic nu este ceea ce pare și totul este ceea ce pare, daca analizăm cu ochii sufletului.

Puneți toate etichetele într-un sertar ascuns și aruncați cheia, începeți să inventați trucuri prin care mintea să treacă efectiv de partea sufletului. Nu lăsați pe nimeni să vă dea peste cap ordinea astfel nou restabilită. Aveți rol de pedagog pentru cei care până acum v-au agresat într-un fel sau altul. De analizat!

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Balanță

Vă recomand să fiți foarte atenți în alegerea partenerilor de afaceri. Competență în idealurile dumneavoastră ambițioase, grație trigonului Mercur Saturn pe semne de aer, cu Mercur în semnul dumneavoastră.

Acțiuni benefice, care cresc progresiv și care au nevoie de susținere morală. Este indicat să reabilitați sursele de fericire, printr-o adevărată magie, să începeți ceva unic, cu grad mare de originalitate. Puteți introduce progresul în toate acțiunile dumneavoastră. Ideal ar fi să nu mai existe restanțe, să continuați toate acele proiecte rămase în suspans.

Energetic vorbind, lucrurile neterminate, dar care fac parte din Destinul nostru ne pot bloca semificativ și celelalte domenii de activitate. Fiți îndrăzneți în tot ceea ce faceți! Vom vedea o nouă față a nativilor Balanță, o nouă aură, un început promițător. Puteți vedea efectele unor eforturi mai vechi, recompensă evidentă din partea destinului… perioada aduce bonusuri muncii susținute și determinate.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Scorpion

Stabiliți clar direcția pe care trebuie să mergeți. Aveți mai multe planuri și nu știți ce să alegeți? În funcție de tiparul personal, vedeți ce vă atrage cel mai mult energetic ca preocupare, ce vă doriți să faceți în mod deosebit.

Nicio barieră de natură concretă nu are putere în fața dorințelor sufletești. Eliberare spectaculoasă de energii ale subconștientului pe această Lună nouă.

Ceva karmic își cere dreptul, un mecanism care va fi pus în funcțiune, forțele psihice interioare se armonizează cu cele exterioare. Emoția descoperirii a ceva autentic legat de carieră. Urmăriți fenomenul de Lună nouă și pe cel de Lună plină cu mare atenție, primiți mesaje importante în aceste momente.

De urmărit! Scorpionii cu surplus pe zona plutoniană, adică cei care au un Pluton pe ascendent sau conjunct cu Soarele, sau mai mult de doua planete în acest semn vor simți din plin efectele conjuncturii astrale din 7 septembrie… vă puteți da seama care este cu adevărat misiunea dumneavoastră în această perioadă.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Săgetător

Întotdeauna v-au plăcut lucrurile imprevizibile, ceea ce poate fi mai greu accesat. A sosit momentul să vă arătați talentul în acest sens, să ieșiți în evidență.

Sunt persoane care așteaptă să ieșiți la rampă, să aveți inițiativă, să vă remarcați. Acest fenomen de Lună nouă vă vine în întâmpinare cu rugămintea de a-i ajuta pe cei din jurul dumneavoastră să se redescopere, să fie inventivi, să nu se plafoneze. Faceți acest lucru, chiar dacă nu veți avea un câștig imediat. Ce vă doriți cel mai mult?

Ajutați un prieten sau un coleg să își vadă visul cu ochii și în cel mai scurt timp Universul vă va pregăti o surpriză plăcută. Nu vă sfiiți să recunoașteți că sunteți foarte talentați într-un anumit domeniu. Acest lucru este necesar, precum o validare personală la nivel energetic. Nu le cereți altora să vă aprecieze munca sau să vă laude, trebuie să o faceți chiar dumneavoastră, corect și elegant… fără a fi ostentativi. Veți înțelege ulterior de ce este important să faceți acest lucru.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Capricorn

Moment bun pentru a scăpa de lucrurile care vă trag înapoi. Cum? Există două posibilități: fie vă retrageți energetic din orice situație în care nu vă mai regăsiți, fie renegociați datele problemei în acea zonă, pentru a obține o realimentare a contextului.

Sunteți direct interesați de ascensiunea socială, însă ceva nu vă mai atrage suficient în ceea ce faceți. Vorbim pentru nativii cu tipar semnificativ de Capricorn (multe planete în Capricorn sau în casa a zecea, Saturn pe Ascendent sau conjunct cu Soarele). Jupiter pe final de Vărsător vine cu multă vitalitate și cu energie, acolo unde simțiți că cei din jur vă aprobă și vă susțin.

Puternic proces de regenerare, veți pune în practică anumite sfaturi, pe care le considerați utile cu adevărat. Puteți primi o propunere de nerefuzat, dar care implică multă muncă și devotament. Nu refuzați, doar sunt atuurile dumneavoastră.

Veți fi recompensați din plin. Entuziasmul este important zilele acestea, așa vă atrageți factorul de noroc de partea dumneavoastră, anumite persoane cu putere de decizie vă urmăresc disponibilitatea din punct de vedere profesional.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Vărsător

O Lună nouă în semn mercurian. Fiind guvernați de Uranus, octava superioară a lui Mercur… ca nativi vărsător sunteți pe punctul de a face o alegere importantă, o descoperire sau o investiție de mare forță.

Vi se arată unde trebuie să schimbați ceva fundamental, chiar dacă nu va fi ușor. Nu întotdeauna schimbările au o aură benefică, însă în cazul dumneavoastră ele aduc nu numai reinventare, ci și șansa de a fi percepuți mult mai consistent de către cei din jur. Câteva zile cu aspect decizional, luați o hotărâre și nu vă mai abateți de la ea. Nu vă stă în fire să fiți nehotărâți, însă perioada v-a perturbat puțin și pe dumenavoastră.

Dacă trebuie să vă asumați o anumită responsabilitate, încercați să o faceți în termenii dumneavoastră. Este important să vă impuneți puțin punctul de vedere zilele acestea, să rezolvați o problemă, dar in condițiile personale. Veți fi puși în valoare și veți fi puși la treabă… acesta este farmecul lui Saturn în semnul dumneavoastră.

Luna Nouă 7 septembrie 2021. Horoscop pentru Pești

Împrospătare energetică. Luna, acest aliat al zodiei Peștilor vă aduce șansa regenerării pe toate palierele în care ați fost până acum ușor devitalizați. Ce v-ar mulțumi cel mai mult? Sunteți în măsură să lucrați mână în mână cu Destinul la realizarea viselor dumneavoastră. Trebuie doar să vă imaginați o oglindă în care vă priviți și care poate să vă arate acea parte foarte puternică și benefică, care vă reprezintă cu adevărat.

Încercați următorul exercițiu. Indiferent în ce situație veți fi puși zilele următoare, rămâneți vigilenți pe zona pozitivă, nu lăsați garda jos, orice replică nepotrivită sau pesimistă a celor din jur va fi ignorată, rămâneți concentrați pe ceea ce este sută la sută constructiv.

Orice mesaj primit zilele următoare poartă în el ceva constructiv. Trebuie să luați legătura cu acele energii din dumneavoastră care vă atrag atenția asupra zonei de succes, care vă fac să vă simțiți foarte puternici și deosebit de vizibili. Doar mentalizați asta!