Cine a părăsit Survivor România înainte de etapa finală: „Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător”

Cine a părăsit Survivor România înainte de etapa finală: Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător
Foto: captura video.

Marea finală a competiției Survivor va avea loc în 31 mai. Au mai rămas doar câteva săptămâni și fanii celebrului show vor afla numele câștigătorului. Cel mai curajos și iscusit concurent va fi remunerat cu 100.000 de euro.

Opt concurenți se luptă pentru marele premiu

Concurenții de la Survivor au ajuns la etapa finală. Participanții se pregătesc pentru confruntările individuale, însă unul dintre ei a fost nevoit să plece. TJ Miles a fost eliminat și s-a întors acasă.

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată, pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe.

Competiția asta schimbă mulți oameni, unii în bine, alții în rău, dar întotdeauna fiecare din noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător. Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun și în final drumul tău o să se ducă exact unde trebuie. Ai încredere, ai răbdare și ține capul sus întotdeauna”, a remarcat TJ Miles, citat de Elle.

Urmează o etapă crucială

Cei opt participanți continuă să lupte pentru marele premiu. Astfel, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea să obțină premiul de 100.000 de euro.

„Urmează o etapă crucială, de maximă importanță. Inimile voastre o simt, mințile o formulează. Voi intrați în etapa confruntărilor individuale”, a afirmat prezentatorul show-ului.

Peste 20 de concurenți, Faimoși și Războinici, au intrat în competiția Survivor România 2022 și luptă pentru a câștiga marele premiu de 100.000 de euro. Primele eliminări s-au făcut deja, iar confruntarea dintre cei rămași e tot mai acerbă. Pentru participarea la concurs, Faimoșii și Războinicii încasează fiecare o anumită sumă de bani pe săptămână.

Urmăriți B1TV.ro și pe