Ce planuri are Laura Giurcanu cu banii câștigați la „Survivor”: „Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt”

Foto: Facebook / Laura Giurcanu

Laura Giurcanu a dezvăluit ce planuri are cu banii pe care i-a câștigat în cadrul competiției Survivor România. Vedeta a mărturisit că nu a reușit să vadă decât câteva înregistrări ale show-ului și spune că este recunoscătoare pentru fiecare moment petrecut acolo.

Fosta concurentă a spus că nu regretă eliminarea pentru că, la acel moment, învățase deja lecții importante de supraviețuire și  își dorea să se întoarcă acasă: „mă apăsa gândul de a merge acasă, probabil oamenii au văzut asta”.

Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor

Vedeta a mărturisit că banii câștigați la Survivor vor fi folosiți pentru a-și îndeplini cea mai profundă dorință, aceea de a-și cumpăra primul apartament.

Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel acasă”, a mărturisit Laura Giurcanu, potrivit viva.ro.

Ce lecții a învățat vedeta la Survivor

Laura Giurcanu a declarat că experiența de la Survicor a învățat-o să fie mai recunoscătoare față de ceea ce i-a oferit viața și că a învățat-o că este „adaptabilă și curioasă”. Aceasta a mai spus că nu s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate pe parcursul competiției, fiind un caz fericit.

„În primul rând, sunt foarte recunoscătoare pentru viața mea, fix așa cum este, chiar și pentru momentele care vin cu provocări. Am înțeles că sunt adaptabilă și curioasă, iar noua perspectivă cu totul asupra vieții este plină de bucurie și energie bună”, a spus aceasta.

„Toți am avut probleme cu stomacul de la cocos, mai mult sau mai puțin. Eu am fost un caz fericit și nu am avut nimic ce nu se putea rezolva cu un detox de cocos de 2-3 zile. Momentan mă simt bine, îmi ascult corpul și încă aștept să văd cum se va readapta la viața firească”, a mai spus aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe