Motivul incredibil pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin nu au făcut nuntă: „Nu cred că mai e cazul”

Motivul incredibil pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin nu au făcut nuntă: „Nu cred că mai e cazul”
Sursa Foto: Instagram/@liviu_varciu

Liviu Vârciu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături Anda Călin. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel, iar pentru că lucrurile merg atât de bine, toată lumea așteaptă și nunta.

Cei doi nu au făcut pasul cel mare, iar iubita realizatorului TV a dezvăluit care este motivul pentru care nu vor ajunge prea curând în fața altarului.

Motivul incredibil pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin nu ajung în fața altarului

Toată lumea știa că Liviu Vârciu este un adevărat cuceritor și nicio femeie nu-i rezistă, însă Anda Călin a fost cea care i-a pus capac prezentatorului.

Frumoasa șatenă a dezvăluit că motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu tatăl copiilor săi este că nu se pun de acord în privința unui subiect important.

„Nu este vorba că nu vreau…Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și nașii, în schimb el vrea mai mult. De aceea nu ne punem de acord.

Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie. Doi copii te leagă mult mai mult. Ne-am spus DA de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul”, a declarat Anda Călin, la Antena Stars, potrivit Fanatik.

Anda Călin se împarte cu brio între afacere și cei doi copii

„Încă învăț. Sunt multe lucruri de învățat, dar sper să am succes pe viitor. Mă duc la salon când copiii sunt plecați.

Anastasia e la școală și cel mic la grădiniță. Și plec de la salon când trebuie să-l iau pe Matei de la grădiniță. Ajung acasă și ziua nu s-a terminat, pentru că ei mă iau de nouă. Dar, cumva, e frumos, greu, dar frumos”, a mai spus Anda Călin, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe