Liviu Vârciu a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Anda Călin a născut un băiețel

Liviu Vârciu a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Anda Călin a născut un băiețel
FOTO: Instagram: Liviu Varciu

Liviu Vârciu este fericitul tată al unui băiețel. Iubita lui, Anda Călin a adus recent pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, un frățior pentru micuța Anastasia.

Artistul a afirmat în mai multe rânduri că își dorește un băiat, care să îi ducă numele mai departe. Iată că după câțiva ani de așteptare a venit și fericitul moment în viața lui Liviu. La începutul acestui an, s-a aflat vestea cea mare, iubita lui Vârciu, bruneta Anda Călin era însărcinată și urma să aducă pe lume un băiețel.

De mai multe ori Liviu Vârciu a afirmat că își dorește să își mărească familia și mai ales spera să aibă un frate pentru cele două fiice ale sale. Acum, viitorul concurent de la Te cunosc de undeva este mai fericit ca niciodată, căci juniroul său tocmai de a venit pe lume.

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu a născut un băiețel

Recent, iubita fostului prezentator de la Antena 1 a adus pe lume un băiețel sănătos, scrie Viva. Liviu și Anda sunt în culme fericirii, odată cu venirea pe lume a micuțului lor. Băiețeul este primul fiul al cuplului și primul fiul al lui Vârciu, după cele două fete de care este mândru.

Liviu Vârciu și Anda Călin au au publicat însă imagini cu bebelușul pe conturile de socializare, iar acestea nu au apărut pentru moment nici în presa tabloidă. Alături de Anda Călin, Liviu Vârciu mai are o fetiță, Anastasia.

„Ne-am pus o dorință și Dumnezeu ne-a îndeplinit-o. Ziua în care viața noastră s-a schimbat”, scria Anda Călin pe contul personal de Instagram atunci când s-a născut micuța Anastasia, în urmă cu doi ani.

@liviu_varciu

A post shared by Anda Calin (@andacalin) on

Tată pentru a treia oară

Viața lui Liviu Vârciu este demnă de un roman. Artistul a trăit povești de dragoste impresionante, iar acum este tatăl a trei copii.

Pe lângă cei doi micuți pe care îi are alături de Anda, Liviua mai are o frumoasă fiică de 18 ani. În urmă cu aproape o lună tânăra ajunge la vârsta majoratului, iar Liviu se poate mândri cu faptul că este un tătic tânăr pentru o puștoaică de 18 ani. Mai mult decât atât, artistul mai are un motiv de mândrie. Fiica cea mare este frumoasă foc și îi seamănă leit. Cu ocazia aniversării acesteia, artistul trupei L.A. a postat pe contul personal de Instagram un colaj din fotografii cu Carmina la vreme la care era doar un bebeluș și la momentul în care s-a transformat într-o tânrără adolescentă extrem de frumoasă.

Carmina este primul copil al lui Liviu, din scurta poveste de amor cu Ami Teiceanu, pe care artistul a trăit-o într-o vară, pe vremea când era solistul trupei L.A. și cucerea inimile cu piesa „Ochii tăi”. La acea vreme artistul avea doar 20 de ani, scrie sursa menționată anterior. Ami a rămas însărcinată și a ales să păstreze copilul, însă Liviu s-ar fi apropiat de fiica lui mai târziu, după ce aceasta a mai crescut.

Când au trecut 18 ani ?!

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on

Liviu Vârciu se întoarce la „Te cunosc de undeva”

Începând din toamna aceasta, fanii îl pot urmări pe Liviu Vârciu în emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde va face echipă cu Andrei Ștefănescu. În ediția cu numărul 15, fanii îi vor putea urmări și pe Jojo, Marcel Pavel, Adda, AMI, Monica Anghel.

Urmăriți B1TV.ro și pe