Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022

Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
Foto: captură YouTube / Survivor România

Nici nu a trecut mult de la momentul în care au ajuns în Republica Dominicană că faimoșii și războinicii ar fi început deja să încalce regulamentul. Cătălin Zmărăndescu ar fi cel care s-a abătut de la reguli primul, iar faimoșii i-au adus o serie de acuzații grave, chiar dacă este colegul său de echipă.

Blaze, fostul concurent de la Mireasă și unul dintre războinici în prezent a intrat într-un conflict cu faimoșii marți seara, atunci când și-ar fi adresat o serie de injurii. Tot în acel moment, Cătălin Zmărăndescu ar fi avut o reacție violentă, ce ar fi condus la încălcarea regulamentului de la Pro TV, notează Cancan.ro.

Citiți și: Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână

Cum a încălcat Cătălin Zmărăndescu regulamentul de la Survivor România

Echipa Războinicilor a reușit să câștige consecutiv proba pentru coșul de merinde, iar la final, când a adus punctul decisiv, Blaze a adresat o serie de cuvinte pe care echipa Faimoșilor le-a considerat deplasate.Ulterior, războinicul s-a îndreptat spre faimosul TJ Miles.

Cel care a intervenit imediat a fost chiar Cătălin Zmărăndescu, el fiind persoana care l-ar fi împins pe Blaze, punându-i mâna în dreptul gâtului. „Cătălin a venit și l-a mutat de gât, așa, l-a pus acolo”, a spus TJ Miles, colegilor de echipă.

De această dată Cătălin Zmărăndescu a fost iertat pentru încălcarea regulamentului, însă nu se știe ce se va întâmpla data viitoare dacă sportivul va încălca regulamentul.

View this post on Instagram

A post shared by Xonia (@xonia)

Cine a fost eliminat de la Survivor România

Premiera show-ului de la Pro TV a avut loc duminică, 16 ianuarie, moment în care Războinicii și Faimoșii au început cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Momentan, în primul rând de eliminări și după primele probe au plecat acasă doi concurenți. Xonia, din echipa Faimoșilor și Liviu Mihalca de la Războinici.

„Consider că pentru mine și pentru toată lumea sănătatea fizică și psihică e primordială și consideră că în echipa asta noi ne-am format ca un pumn. Dacă un deget se rupe, trebuie pansat.  (…) Consider că în starea mea nu o să reușesc să fiu prea energic, nu reușesc să mă acomodez și nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei, vreau să îi susțin și poate că în locul meu cineva merită mai mult să fie aici”, a spus Liviu Mihalca, atunci când a părăsit competiția Survivor.

„Survivor suntem noi, am reușit să supraviețuim, traseele sunt grele, la fel și condițiile din junglă. Știam că o să fie greu, dar îmi place foarte mult, e cea mai grea luptă pe care am dus-o și vreau să o duc până la capăt”, a spus Xonia, la plecarea din Republica Dominicană.

View this post on Instagram

A post shared by Xonia (@xonia)

Urmăriți B1TV.ro și pe