The Rock, Dwayne Johnson, s-a întors la supermarketul din care obișnuia să fure dulciuri când era mic. Clienții au rămas fără cuvinte când au văzut ce face

The Rock, Dwayne Johnson, s-a întors la supermarketul din care obișnuia să fure dulciuri când era mic. Clienții au rămas fără cuvinte când au văzut ce face
Dwayne Johnson / Foto: @TheRock (Instagram)

Dwayne Johnson a făcut o vizităm neașteptată zilele trecute, la un supermarket din Hawaii, din care obișnuia să fure ciocolată atunci când era copil.

A furat câte un baton de ciocolată zilnic, timp de un an

The Rock este unul dintre cele mai bine plătite staruri din lumea filmului, iar acum, când are o avere considerabilă, a ținut să facă un gest pentru a-și șterge din păcatele tinereții. Acesta s-a întors la magazinul din care, spune el, a furat câte un baton de ciocolată în fiecare zi, timp de un an.

View this post on Instagram

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

„Când aveam 14 ani, în fiecare zi, timp de un an, am venit aici și am furat câte un baton mare de ciocolată pentru că nu-mi permiteam unul. Aceasta era gustarea mea de dinainte de antrenament. Am făcut asta aproape zilnic, un an.

A trebuit să mă întorc aici și să cumpăr toate batoanele de ciocolată de pe rafturi”, a spus Dwayne în clipul pe care l-a pus pe Instagram, în care a documentat „aventura” lui din supermarket.

Aproape 300 de dolari a dat pe ciocolata pe care a lăsat-o la tejghea, pentru ca cei care nu-și permit un baton să ia unul de acolo.

Mai mult, actorul de 50 de ani și s-a arătat generos și față de clienții din magazin, cărora le-a plătit cumpărăturile. A făcut și poze cu fanii lui, fericit să fie acolo.

Urmăriți B1TV.ro și pe