Cel mai scump film creat de Netflix a fost lansat astăzi. Ryan Reynolds, Dwayne Johnson și Gal Gadot în rolurile principale (VIDEO)

Cel mai scump film creat de Netflix a fost lansat astăzi. Ryan Reynolds, Dwayne Johnson și Gal Gadot în rolurile principale (VIDEO)
Ryan Reynolds, Gal Gadot și Dwayne Johnson, în „Red Notice"

„Red Notice” este cel mai scump film produs de Netflix, lansat pe celebra platformă de entertainment vineri, 12 noiembrie. Carismaticul Ryan Reynolds, distribuit în rol principal, alături de puternicul Dwayne Johnson și superba Gal Gadot, a oferit primele comentarii înainte de lansarea lungmetrajului.

Ryan Reynolds a precizat că a bifat o colaborare excelentă cu cei doi parteneri de filmare, de care-l leagă o relație de prietenie. Canadianul a dezvăluit că se cunoaște cu Dwayne Johnson și Gal Gadot de peste 10 ani.

„Am ţinut legătura în tot acest timp. Tot ceea ce se vede pe ecrane reflectă felul nostru de a fi”, a declarat Ryan Reynolds, într-un interviu pentru EFE.

În noua producție Netflix, Dwayne Johnson joacă rolul lui John Hartley, agent FBI, care trebuie să captureze doi hoți de artă, interpretați de Ryan Reynolds și Gal Gadot. În momentul în care agentul este foarte aproape de a împiedica un furt, autoritățile îl confundă pe „The Rock” cu un hoț periculos și-l capturează. Johnson va fi încarcerat în Rusia, punct în care intră din nou în scenă Reynolds, .

Ryan Reynolds are nevoie de o vacanță

Actorul canadian a bifat proiecte pe bandă rulantă în ultima vreme, motiv pentru care este nevoit să-și ia o vacanță.

„Suntem marcaţi de o cultură a hiperproductivităţii, în care trebuie să muncim tot mai mult şi cu tot mai multă disciplină… Uneori poate fi profitabil, însă trebuie să te mai şi opreşti, că nu suntem făcuţi doar pentru muncă (…) Acum îmi doresc cel puţin 11 luni pe care să le petrec împreună cu familia mea”, a declarat Reynolds, care este căsătorit cu actrița Blake Lively.

În ultima vreme, Reynolds a încheiat mai multe proiecte: „Spirited”, musical de Crăciun în care mai joacă și Will Ferrell și Octavia Spencer, „The Adam Project”, care va fi lansat la începutul anului 2022, comedia „Free Guy”, „Hitman’s Wife Bodyguard”, în care joacă alături de Salma Hayek și „Deadpool 2″.

Red Notice – TRAILER

Urmăriți B1TV.ro și pe