Dwayne Johnson face apel la Donald Trump într-un clip video emoționant. „Unde ești? Unde este liderul nostru când țara noastră este în genunchi?” (VIDEO)

Dwayne Johnson face apel la Donald Trump într-un clip video emoționant. „Unde ești? Unde este liderul nostru când țara noastră este în genunchi?” (VIDEO)
sursa Foto: IMDb

Dwayne Johnson a publicat pe rețelele sociale miercuri noaptea un clip video cu un mesaj ferm adresat direct președintelui Donald Trump în contextul protestelor care au loc după moartea lui George Floyd.

Dwayne Johnson critică modul în care a acționat Donald Trump

Chiar dacă „The Rock” nu s-a adresat președintelui SUA folosindu-i numele acesta și-a început filmarea de opt minute întrebând „Unde ești? Unde este liderul nostru? Unde ești? Unde este liderul nostru în acest timp. În acest timp când țara noastră este în genunchi, implorând, rugând, îndurerată, furioasă, frustrată, în suferință, implorând, dorind să fie auzită”.

Actorul și fostul luptător de wrestling, în vârstă de 48 de ani, se referă la protestele continue împotriva brutalității poliției din țară și din întreaga lume ca urmare a morții lui George Floyd. Acesta a murit după ce un ofiter de poliție și-a pus genunchiul pe gâtul lui Floyd mai mult de opt minute.

„Desigur că toate vieților contează, fiecare în parte. Toate viețile contează deoarece noi, ca americani, credem în incluziune, credem în acceptare, credem în drepturile omului, credem în egalitate pentru toți. În asta credem noi. Deci, toate vieților contează. Dar în acest moment, acest moment definitoriu, crucial și exploziv în care țara noastră este în genunchi, puntea țării noastre devine dezechilibrată, în acest moment trebuie să spunem cuvintele, viața oamenilor de culoare contează”, a mai adugat Dwayne Johnson.

În continuare, „The Rock” a făcut apel la președintele Statelor Unite în legătură cu decizia sa de a folosi forța militară împotriva protestatarilor.

„Există o forță militară care a fost utilizată pe propriul nostru popor. Jefuitori, da. Criminali, absolut. Dar protestatarii, care cer și imploră, protestatarii noștri care sunt în suferință? Ai fi surprins cum ar reacționa oamenii care se află în suferință atunci când spui: `Îmi pasă de tine`. Cand le spui: `Te ascult`”, a spus actorul.

„The Rock” mulțumește întregii lumi pentru solidaritatea de care a dat dovadă

Fostul luptător de wrestling le-a mulțumit tuturor țărilor în care au avut loc proteste după moartea lui George Floyd.

„Doresc să aloc un moment pentru a mulțumii lumii întregi pentru că a fost alături ne noi în lupta pentru egalitate, pentru normalizarea egalității. Doresc să mulțumesc tuturor acestor țări din întreaga lume. Incredibile, inspiraționale, frumoase manifestări ale solidarității… Vă mulțumim. Vă iubim”, a declarat Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson, care și-a exprimat interesul politic în trecut, a recunoscut că nu este politician și că nu a fost ales niciodată în funcție.

„Nu sunt președintele Statelor Unite, dar sunt bărbat și tată căruia îi pasă profund de familia lui, de copii lui și de lumea în care aceștia vor trăi. Îmi pasă atât de mult de țara noastră și de fiecare persoană din ea. Ăsta sunt eu. Sunt un om care este frustrat, dezamăgit și furios. Dar fac tot posibilul să rămân concentrat și cât mai calm posibil pentru a lua decizia cea mai bună pentru familia mea și pentru a lua cele mai bune decizii pentru țara noastră”, a mai adăugat actorul, care este tatăl a trei copiii.

Actorul a încheiat prin a le cere urmăritorilor săi să fie proprii lor lideri.

„În timp ce vom continua să așteptăm apariția acelui lider, v-aș recomanda tuturor să devenim liderii pe care îi căutăm. Noi devenim liderii noștri pentru că facem acest lucru acum. Procesul schimbării a început deja. Poți să simți asta”, a concluzionat Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson face apel la Donald Trump într-un clip video emoționant