Iustin Cionca, președintele CJ Arad: Păziți-vă sănătatea, nu vă lasați influențați de cei care nu iau în serios protecția împotriva COVID-19!

Iustin Cionca, președintele CJ Arad: Păziți-vă sănătatea, nu vă lasați influențați de cei care nu iau în serios protecția împotriva COVID-19!
foto: Facebook @ Iustin Cionca

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, i-a îndemnat pe cetățeni să își păzească sănătatea și a subliniat că „afecțiunile pe care le provoacă virusul pot fi foarte dureroase, chiar mortale”, într-un mesaj la care a alăturat o fotografie cu mai multe ambulanțe care stau la rând pentru a preda bolnavi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Iustin Cionca, președintele CJ Arad, apel la cetățeni să nu se lase „influențați de cei care nu iau în serios protecția împotriva COVID-19”

„Imagine de astăzi (n.r. – joi, 8 aprilie), de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Păziți-vă sănătatea, nu vă lăsați influențați de cei care nu iau în serios protecția împotriva Covid-19! Afecțiunile pe care le provoacă virusul pot fi foarte dureroase, chiar mortale!”, a scris Iustin Cionca, joi, pe Facebook.

Imagine de astăzi, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Păziți-vă sănătatea, nu vă lăsați influențați de cei…

Publicată de Iustin Cionca peJoi, 8 aprilie 2021

Într-un alt mesaj postat joi, președintele CJ Arad și-a exprimat respectul pentru cadrele medicale arădene. COVID-19, spune el, „a scos la suprafață resorturi pe care nu le bănuiam în mulți dintre noi – la unii eroism, la alții contestare, la alții furie, la alții responsabilitate și grijă față de ceilalți, la alții iresponsabilitate”.

„În acest peisaj eterogen, cadrele medicale au dus greul zi de zi și încă îl mai duc, pentru că dincolo de dezbateri, de furie, de resemnare, de panică, de mobilizare, sunt gărzile nesfârșite, intervențiile la limită, cuvintele de încurajare și gesturile profesionale ale angajaților din spital. Tuturor, de la medici la brancardieri, vă mulțumesc! Vă asigur că, în continuare, rămân cu sufletul și cu toate resursele posibile angrenat în această misiune dificilă, uneori imposibilă, de salvare a cât mai multor pacienți.Să fim empatici, smeriți, binevoitori, pozitivi, chiar și în cele mai dificile momente; să ne solidarizăm cu cei care muncesc pentru sănătatea publică, uneori neglijându-și propria familie și propria sănătate!Să fim oameni, înainte de toate!Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a adăugat Iustin Cionca, președintele CJ Arad.

Stimate cadre medicale arădene, respect! A trecut mai bine de un an de la izbucnirea pandemiei Covid-19. A fost o…

Publicată de Iustin Cionca peJoi, 8 aprilie 2021

În România au fost confirmate până joi, când a fost emiscel mai recent bilanțde până la acest moment, 993.613 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Un număr de 890.528 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 24.733 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

Ultima oră
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut