Ludovic Orban, despre numirile de la conducerea TVR și SRR: „Când a fost în situația de a propune, PNL a înaintat candidați care nu au avut un background politic. Au fost oameni numiți pe baza unui proiect” (VIDEO)

Ludovic Orban, despre numirile de la conducerea TVR și SRR: Când a fost în situația de a propune, PNL a înaintat candidați care nu au avut un background politic. Au fost oameni numiți pe baza unui proiect (VIDEO)
Foto: gov.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, a precizat luni că liberalii, când au fost în situația de a propune directorii generali la TVR și SRR, au înaintat numele unor persoane apolitice:

“Trebuie conduse bine, aceasta este problema cu aceste instituții. Nu noi am folosit “Viața satului” pentru a-l prezenta pe măritul conducător cu ore întregi de apariții în plină campanie electorală, nu noi am inventat cenzura, nu noi am inventat campaniile, în ceea ce ne privește pe noi întotdeauna am pledat pentru management corect, obiectiv și profesionist al televiziunii. De altfel, când am fost în situația de a propune candidați pentru funcțiile de director general am propus candidați care nu au fost cu un background politic. Au fost oameni numiți pe baza unui proiect”, a precizat Ludovic Orban. Acesta a precizat de asemene, că singurul lucru care s-a schimbat este separarea între funcția de președinte al Consiliului de Administrație și funcția de Director General:

“Singura chestiune care se modifică este separarea între funcția de președinte al Consiliului de Administrație și funcția de Director General. Aici aș vrea să readuc aminte că această separare s-a produs printr-o lege care a trecut prin legislatura trecută, atacată la CCR, u fost câteva elemente de neconstituționalitate, a retrecut prin Parlament și la ora actuală este o cerere de reexaminare formulată de președintele României”, a declaarat președintele PNL.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit