O cămilă a ieșit la plimbare în Cluj-Napoca, printre mașini și zăpadă, spre uimirea locuitorilor

O cămilă a ieșit la plimbare în Cluj-Napoca, printre mașini și zăpadă, spre uimirea locuitorilor
O cămilă a ieșit la plimbare în Cluj-Napoca, printre mașini și zăpadă, spre uimirea locuitorilor, sursă foto: Facebook

Din deşert, pe străzile din Cluj-Napoca. Vorbim despre o cămilă care i-a uimit pe locuitorii oraşului, ziua în amiaza mare.

Cămila și-a luat prânzul nederanjată de aglomerație

Mamiferul a fost filmat de un trecător în timp ce lua prânzul, într-un decor cu totul şi cu totul neobișnuit.

Înconjurată de zăpadă, maşină şi clădiri, cămila părea să se se simtă bine în aglomeraţia de oraş. Cel mai probabil, animalul, care a ieşit să ia masa în oraş, a scăpat de la circ, anunță Observator.

Nu e prima dată când o cămilă paște liniștită în Cluj, în 2016, în mediul online a început să circule o imagine cu o cămilă care păștea liniștită printre blocurile dintr-o comună din Cluj.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)
22:43 - Centrele comerciale moderne ocupă 4 milioane de metri pătrați în România / 2023: „un an cu un ritm susținut de proiecte noi”