Încă 7 decese provocate de coronavirus în România. Victimele aveau între 64 și 88 de ani. Bilanțul total a ajuns la 227 de morți

Încă 7 decese provocate de coronavirus în România. Victimele aveau între 64 și 88 de ani. Bilanțul total a ajuns la 227 de morți
Foto: Hepta.ro

Bilanțul deceselor provocate de coronavirus în România a ajuns, joi dimineață, la 227, după ce alte șapte persoane infectate au murit. Ultimele victime raportate sunt din București, Brașov, Mureș,Hunedoara și Alba. Aveau vârste între 64 și 88 de ani.

Epidemie de coronavirus în România – Ultimele victime

Două dintre victime sunt din București.

A murit un bărbat de 88 de ani, care a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Colentina pe 3 aprilie. El ajunsese acolo prin transfer de la Spitalul Universitar. A fost confirmat în aceeași zi și a murit pe 6 aprilie. Suferea de „diabet zaharat, HTA ischemica, neurologica cronica, neoplasm, Alzheimer”.

A decedat și o femeie de 80 de ani care, din 31 martie, era internată la Terapie Intensivă tot în Spitalul Colentina. În perioada 12 – 13 martie, ea a fost la Spitalul Universitar. Pacienta a fost depistat cu COVID-19 pe 30 martie și a decedat pe 2 aprilie. Suferea de „diabet zaharat, boala hepatica, cardiovasculară, renală”.

Din județul Brașov a murit un bărbat de 81 de ani. Pe 30 martie, el a fost internat la Spitalul Județean, iar pe 7 aprilie a fost transferat la secția de Terapie Intensivă. A fost confirmat pe 8 aprilie și a murit în aceeași zi. „Condiții medicale pre-existente: diabet zaharat tip II, obezitate, Insuficiență mitrală”.

Un bărbat de 64 de ani a murit în județul Mureș. Din 3 aprilie, el era la secția ATI a Spitalului Clinic Județean Târgu Mureș. A fost depistat pozitiv cu COVID-19 în aceeași zi și a decedat pe 8 aprilie. „Condiții medicale pre-existente: boală cardiovasculară, diabet zaharat, obezitate”.

Tot în județul Mureș a murit un bărbat de 66 de ani. Din 6 aprilie, acesta era internat tot la Spitalul Județean Târgu Mureș. Suferea de o boală renală. A fost depistat pozitiv pe 7 aprilie, când a și decedat.

Victima cu numărul 226 este un bărbat de 86 de ani din Hunedoara. Pe 3 aprilie, acesta a fost internat la Spitalul Municipal, iar pe 5 a fost transferat la secția de Terapie Intensivă. „Condiții medicale pre-existente: HTA, demență, BPOC, imobilizat la pat”. A decedat pe 5 aprilie și a fost confirmat trei zile mai târziu.

Cea mai recentă victimă raportată este o femeie de 70 de ani din județul Alba, internată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, în data de 7 aprilie. A fost depitată cu COVID-19 pe 8 aprilie, zi în care a și murit. Suferea de diabet zaharat tip II, HTA, nefropatie diabetică.

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ CU VICTIMELECOVID-19DIN ROMÂNIA

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ A JUDEȚELOR DIN CARE PROVIN VICTIMELE

Cel mai recent bilanț al infectărilor cu COVID-19

În România au fost confirmate 4.761 de infectări cu coronavirus, arată cea mai recentă informare a Grupului de Comunicare Strategică, de miercuri, ora 13.00. Până atunci, 528 de oameni se vindecaseră, dar peste 160 erau internați în secțiile de Terapie Intensivă.

Peste 25.500 de persoane erau în carantină instituționalizată și aproape 90.000 în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

În Diaspora, coronavirusul a infectat 651 de români. 37 dintre ei au murit.

Ultima oră